Știri crypto & Bitcoin – Blockchain.com spune la revedere Big Apple, salut  Miami – Prețul Bitcoin se prăbușește $2K după tweet-urile lui Musk – 06-09-2021

Știri crypto & Bitcoin – Blockchain.com spune la revedere Big Apple, salut Miami – Prețul Bitcoin se prăbușește $2K după tweet-urile lui Musk – 06-09-2021

Știri crypto & Bitcoin - Blockchain.com spune la revedere Big Apple, salut  Miami - Prețul Bitcoin se prăbușește $2K după tweet-urile lui Musk – 06-09-2021

Blockchain.com spune la revedere Big Apple, salut  Miami

Un important furnizor de soluții crypto, Blockchain.com, își mută sediul central din SUA, de la New York la Miami, în încercarea de a stimula o creștere agresivă în următorii câțiva ani.

Firma de 5 miliarde $ intenționează să angajeze 300 de noi angajați cu normă întreagă în regiune, în următoarele 18 luni. Vestea a apărut cu o zi înainte ca orașul să găzduiască cea mai mare conferință Bitcoin din lume, Bitcoin 2021.

Primarul din Miami, Francis Suarez, a făcut anunțul la primărie împreună cu directorul executiv al Blockchain.com, Peter Smith. El a explicat că nu numai că mișcarea va stimula ocuparea forței de muncă locale, dar va fi, de asemenea, o investiție în comunitatea locală de știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) prin intermediul programelor educaționale. Suaraz a declarat:

„Sosirea Blockchain.com în Miami încapsulează perfect ceea ce înseamnă Mișcarea Miami – valorificarea talentelor din Miami în raport cu cele mai bune companii din lume pentru a construi spre obiectivul nostru de a deveni un Miami care să dureze pentru totdeauna și un Miami care să funcționeze pentru toată lumea.”

Blockchain.com a citat că un factor cheie al mutării a fost „mediul de reglementare primitor al orașului care servește ca un teren propice pentru inovație crypto”. Sediul global al firmei va fi în continuare în Londra, însă Miami va rămâne sediul său central din SUA.  Blockchain.com are, de asemenea, birouri în San Francisco, care vor fi păstrate. (Sursa EN)

Prețul Bitcoin se prăbușește $2K după tweet-urile lui Musk

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a adus mai mult stres pe piețele crypto, postând o altă serie de tweet-uri legate de criptomonede.

Bitcoin a pierdut aproximativ 2k $, în câteva ore, după ce Musk a intrat pe Twitter pentru a posta din nou despre Bitcoin (BTC).

Prețul Bitcoin a reacționat imediat, scăzând de la aproximativ 38.700 $, la 37.500 $, în decurs de o oră. Bitcoin a continuat să scadă, în timp ce Musk a continuat să posteze mai multe mesaje criptice în firul discuției, inclusiv un alt tweet cu tematica despărțirii, despre prețurile crypto în scădere, precum și o postare despre Dogecoin (DOGE).

Bitcoin a coborât ulterior până la 36.400 $, scăzând cu peste 6% în ultimele 24 de ore. La momentul redactării acestui articol, BTC se tranzacționează la 36.322 dolari, potrivit datelor CoinMarketCap.

Acțiunea prețurilor vine la scurt timp după ce Bitcoin a atins din nou 40k $, unii comercianți sugerând că BTC s-ar putea confrunta cu o corecție înainte de a continua tendința de creștere.

Noile tweet-uri despre Bitcoin ale lui Musk au stârnit un alt val de indignare în comunitatea crypto. Unii au pus la îndoială credibilitatea tweet-urilor lui Musk în ceea ce privește Bitcoin.

Musk a fost criticat la scară largă în cadrul comunității, de când a anunțat suspendarea opțiunii de plată în BTC a Tesla, pe fondul preocupărilor legate de mediu cu privire la minarea de Bitcoin, ceea ce a făcut ca BTC să scadă cu aproape 30k $, la mijlocul lunii mai. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.

Bitcoin