Știri crypto & Bitcoin – CEO PayPal – cererea pentru oferta crypto depășește toate așteptările – Organism de conducere din Louisiana dă aprobare pentru Bitcoin – 13-07-2021

Știri crypto & Bitcoin – CEO PayPal – cererea pentru oferta crypto depășește toate așteptările – Organism de conducere din Louisiana dă aprobare pentru Bitcoin – 13-07-2021

Știri crypto & Bitcoin - CEO PayPal – cererea pentru oferta crypto depășește toate așteptările - Organism de conducere din Louisiana dă aprobare pentru Bitcoin – 13-07-2021

CEO PayPal – cererea pentru oferta crypto depășește toate așteptările

Cererea pentru criptomonede a depășit așteptările inițiale ale PayPal, după ce compania a lansat tranzacționarea crypto, la sfârșitul anului 2020.

CEO-ul companiei, Dan Schulman, a declarat în cadrul unui interviu pentru revista Times, că „cererea pentru latura crypto a fost mult mai mare decât ceea ce ne așteptam inițial. Există mult entuziasm.”

Schulman a afirmat că infrastructura financiară existentă necesită modernizare, deoarece este „ineficientă în prezent”, din cauza tranzacțiilor mult prea scumpe și încete. CEO-ul a preconizat că sistemul financiar va vedea mai multe schimbări în următorii cinci, până la 10 ani, decât a experimentat în ultimele două decenii.

„În zece ani de acum, veți vedea un declin uriaș în utilizarea de numerar. Toți factorii de formă ai plății vor ajunge în telefonul mobil. Cardurile de credit, ca format vor dispărea și vă veți utiliza telefonul.”

Schulman a mai spus că băncile centrale vor trebui să-și regândească politicile monetare, întrucât oamenii nu mai utilizează banii de hârtie. Executivul a declarat că monedele digitale emise de băncile centrale ar putea beneficia de noile tehnologii, precum tehnologia distributed ledger. „Dar acestea practic digitalizează o monedă fiat, precum dolarul american.”

PayPal și-a anunțat planurile de a introduce posibilitatea de achiziționare, deținere și vânzare pentru o varietate de criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC) și Ether (ETH), în octombrie 2020. Până la momentul în care noua opțiune a devenit activă în SUA, la jumătatea lunii noiembrie, 2020, Bitcoin deja era tranzacționat pentru aproximativ 16k $. Cea mai mare criptomonedă a lumii a intrat ulterior într-un raliu uriaș, ducând prețul la un nou record istoric, de peste 64k $, în luna aprilie.

Pe fondul creșterii prețurilor și a cererii de crypto, PayPal a continuat să-și extindă serviciile crypto pentru clienți, lansând serviciul său de verificare crypto, la sfârșitul lunii martie, pentru a permite plăți crypto pentru comercianți. (Sursa EN)

Organism de conducere din Louisiana dă aprobare pentru Bitcoin

Bitcoin a câștigat niveluri crescute de adopție în ultimele câteva luni de zile, în contextul creșterii sale de preț, de peste 60k $. Guvernul statului american Louisiana a lansat recent o rezoluție în care a menționat unele dintre realizările Bitcoin (BTC).

„Prin urmare, fie hotărât că, Camera Reprezentanților a Legislativului din Louisiana îl laudă pe Satoshi Nakamoto pentru contribuția sa la securitatea economică”, a declarat Rezoluția Camerei Reprezentanților nr. 33. Primele rânduri ale rezoluției sunt:

„Pentru a lăuda Bitcoin pentru succesul său, în a deveni primul activ descentralizat în valoare de trilioane de dolari și pentru a încuraja guvernele de stat și locale să ia în considerare modalități care ar putea să le ajute să beneficieze de utilizarea sporită a acestei noi tehnologii.”

Documentul din Louisiana a descris o serie de detalii despre Bitcoin, inclusiv a menționat prevalența acestuia, descentralizarea și utilizarea sa. Rezoluția chiar a indicat spre activ ca fiind o alternativă la aur. „Bitcoin, care ar putea înlocui aurul ca rezervă monetară, este limitat și finit și există o capacitate maximă de doar douăzeci și unu de milioane de bitcoini permisă pentru a fi produsă.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.

Bitcoin