Știri crypto & Bitcoin – Comisar din Miami vrea să permită rezidenților plata taxelor cu Bitcoin – Jim Cramer încasează jumătate din „banii săi falși” Bitcoin pentru a-și plăti ipoteca – 12-07-2021

Știri crypto & Bitcoin – Comisar din Miami vrea să permită rezidenților plata taxelor cu Bitcoin – Jim Cramer încasează jumătate din „banii săi falși” Bitcoin pentru a-și plăti ipoteca – 12-07-2021

Știri crypto & Bitcoin - Comisar din Miami vrea să permită rezidenților plata taxelor cu Bitcoin - Jim Cramer încasează jumătate din „banii săi falși” Bitcoin pentru a-și plăti ipoteca – 12-07-2021

Comisar din Miami vrea să permită rezidenților plata taxelor cu Bitcoin

Un comisar al districtului Dade, din Miami susține o nouă rezoluție, care permite rezidenților să folosească criptomonede precum Bitcoin (BTC), pentru a plăti taxele locale.

Conform unui document, comisarul Cohen Higgins a înaintat o rezoluție către Comitetul de Operațiuni, Inovații și Infrastructură, al districtului Dade, din Miami, în care cerea stabilirea unui grup operativ crypto, alcătuit din 13 membri.

Grupul operativ ar fi responsabil cu examinarea fezabilității permiterii rezidenților să efectueze plățile pentru taxele locale, cât și pentru comisioane și servicii, cu utilizarea monedelor digitale, inclusiv Bitcoin, Ether (ETH) și Litecoin (LTC). Conform documentului, plățile crypto au „potențialul de a îmbunătăți confortul și de a face economii.”

Rezoluția menționează o inițiativă similară, adoptată de către orașul Miami, pe 11 februarie, care cerea un studiu pentru determinarea fezabilității permiterii cetățenilor din Miami să își plătească taxele în criptomonede și pentru plata salariilor angajaților primăriei, în Bitcoin. Rezoluția a fost propusă de către primarul orașului Miami, Francis Suarez, care duce o campanie agresivă în vederea transformării orașului într-un hotspot crypto.

Hemang Subramanian, profesor asistent la școala de afaceri a Universității Internaționale din Florida, a sugerat că, criptografia ar putea fi atractivă pentru locuitorii din Miami datorită populației mari a orașului care provine din alte țări. Întrucât criptomonedele sunt depozitate în portofele digitale și nu sunt legate de o țară specifică, investitorii străini și rezidenții nu vor trebui să plătească vreun comision pentru schimbarea monedelor naționale în dolarul american, și invers. (Sursa EN)

Jim Cramer încasează jumătate din „banii săi falși” Bitcoin pentru a-și plăti ipoteca

Vedetă de televiziune și susținător Bitcoin, Jim Cramer și-a vândut jumătate din ceea ce acesta numește „banii săi falși” Bitcoin, pentru a-și achita ipoteca.

În timpul emisiunii „Squawk on the Street”, co-prezentatorul Jim Cramer a dezvăluit faptul că „a decis să devină un nelegiuit,” prin vânzarea a jumătate din deținerile sale de Bitcoin, pentru a-și plăti ipoteca.

Cramer, care este de asemenea și gazda emisiunii Mad Money, a declarat că a achiziționat multe monede Bitcoin la prețul de 12k $, deoarece s-a gândit că sunt bani și în final s-a hotărât să facă profit de pe urma acestora.

„Știu că oamenii vor fi furioși în ceea ce mă privește, dar ieri am plătit o ipotecă cu acești bani.”

„A fost cumva ca și cum banii falși plătesc pentru bani reali,” a râs Cramer. „Acum dețin o casă, deoarece am achiziționat aceste monede. Cred că sunt câștigător!”

Cândva critic al Bitcoin, Cramer i-a spus CTO-ului său să convertească 500k $ în Bitcoin, în urma unei discuții cu co-fondatorul Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano. Acesta  a luat în considerare convertirea a 1% din averea sa netă, de 150 milioane $, în BTC.

Deși acesta nu a dezvăluit cât de mult valora portofoliul său Bitcoin, conform performanțelor criptomonedei, se poate să fi fost în jurul valorii de 2.4 milioane $. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.

Bitcoin