Știri crypto & Bitcoin – Companie fintech din Singapore adaugă plățile Bitcoin pentru comercianți cu parteneriatul BitPay – Ce faci după ce te îmbogățești din crypto – Comunitatea răspunde – 23-09-2022

Știri crypto & Bitcoin – Companie fintech din Singapore adaugă plățile Bitcoin pentru comercianți cu parteneriatul BitPay – Ce faci după ce te îmbogățești din crypto – Comunitatea răspunde – 23-09-2022

Companie fintech din Singapore adaugă plățile Bitcoin pentru comercianți cu parteneriatul BitPay

Nium, o firmă de plăți transfrontaliere cu sediul în Singapore, a anunțat lansarea unei noi soluții bazate pe API, care va permite întreprinderilor să înceapă să accepte plăți în criptomonede.

Conform anunțului, produsul nou lansat se numește Crypto Accept. Acesta permite vânzătorilor online să accepte Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH) înainte de a se extinde la alte active digitale, în 2023. Plățile sunt trimise în conturile comercianților de pe internet în dolari americani sau în alte monede fiat în următoarea zi lucrătoare, permițând vânzătorilor să își extindă piața și să îmbunătățească experiențele de plată online, evitând în același timp volatilitatea prețurilor.

Nium a încheiat un parteneriat cu procesatorul de plăți crypto, BitPay, pentru a lansa funcția Crypto Accept. Consumatorii își vor alege portofelul preferat de criptomonede și vor scana un cod QR pentru a finaliza tranzacția. Serviciul va verifica dacă moneda digitală este disponibilă și va deconta tranzacția în moneda aleasă de comerciant.

Potrivit lui Joaquin Ayuso de Paul, vicepreședinte senior și director al Nium Crypto, „Consumatorii dețin peste 3 trilioane de dolari în criptomonede și caută mai multe locuri unde să cheltuiască acești bani online”.

Nium a fost fondată în 2014 sub numele de Instarem și are sediul în Singapore. Compania de plăți susține că are o rețea globală de 130 de milioane de consumatori. Compania este licențiată ca Money Services Business (MSB) în Singapore, Australia, Hong Kong, Malaezia, India, Canada, Europa și Statele Unite. (Sursa EN)

Ce faci după ce te îmbogățești din crypto – Comunitatea răspunde

Atunci când comercianții obțin suficienți bani pentru o viață de la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) sau de la orice alt joc de tranzacționare crypto, ce urmează? Utilizatorii de pe Reddit, cunoscători de crypto, și-au împărtășit cele mai bune idei într-un subreddit plin de viață.

Un utilizator care poartă tag-ul u/LifeReboot a împărtășit cum o lovitură de noroc a dus la mai puțină satisfacție decât se aștepta. Din această cauză, LifeReboot a întrebat comunitatea crypto despre gândurile lor cu privire la ceea ce urmează după ce a obținut suficient profit pentru tot restul vieții.

Într-un răspuns, utilizatorul Adamant27 a trimis câteva felicitări și a comparat viața cu jocurile video. „Ai trecut o misiune numită stabilitate și independență financiară, dar acest joc numit Viața are mult mai multe misiuni”, a scris Adamant27. Utilizatorul a încurajat LifeReboot să se apuce de niște „misiuni mai mari”, cum ar fi dezvoltarea personală și iluminarea spirituală.

Explorarea lumii este răspunsul pentru utilizatorul Reddit Snowboarding_kook. Într-un răspuns, Redditor-ul a scris că nu există „nimic mai bun decât călătoriile”.

Pe de altă parte, Redditor-ul Feodal_lord crede că a dispărea și a trăi fără contact cu alți oameni este o idee bună. Utilizatorul a scris: „Dacă aș fi făcut suficienți bani pentru întreaga mea viață, aș spune la naiba cu societatea și mi-aș trăi viața în izolare”. (Sursa EN)

Bitcoin