Știri crypto & Bitcoin – Răspuns la o întrebare morbidă – Ce se întâmplă cu Bitcoin-ul tău când mori –  Bitcoin conduce lumea: Călătorind în 40 de țări în 400 de zile cu BTC – 02-09-2022

Știri crypto & Bitcoin – Răspuns la o întrebare morbidă – Ce se întâmplă cu Bitcoin-ul tău când mori – Bitcoin conduce lumea: Călătorind în 40 de țări în 400 de zile cu BTC – 02-09-2022

Răspuns la o întrebare morbidă – Ce se întâmplă cu Bitcoin-ul tău când mori?

Atunci când traderii de Bitcoin (BTC) mor, BTC-ul lor poate fi pierdut pentru totdeauna în blockchain dacă nu au permis nimănui altcuiva să aibă acces la portofelele lor. Cu toate acestea, un proiect de exchange vrea să le ofere traderilor de criptomonede o altă opțiune.

În 2020, un studiu a arătat că mulți dintre investitorii în criptomonede își fac griji cu privire la ceea ce se întâmplă cu activele lor digitale atunci când aceștia decedează. 89% dintre respondenți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la faptul dacă activele lor vor fi date familiei sau prietenilor după decesul lor.

Într-un interviu, Jeetu Kataria, directorul general al Digital Financial Exchange (DIFX), a subliniat importanța unei modalități de a transmite criptomonede celor dragi în caz de deces. Potrivit lui Kataria, DIFX a creat un program de nominalizare bazat pe blockchain, care permite utilizatorilor să aleagă „persoane de încredere, familie și prieteni care să fie beneficiarii portofelelor lor criptografice” în cazul în care proprietarul portofelului moare.

„Crypto este aici pentru a rămâne, iar existența acestei funcții este necesară pentru a asigura viitorul digital. Dacă sunteți un trader avid de crypto ca mine, sunt sigur că v-a venit în minte gândul referitor la cine vă va moșteni criptomonedele.”

CEO-ul a mai spus că un sistem bazat pe blockchain asigură că legitimitatea beneficiarilor este verificată și nu este pusă la îndoială. În comparație cu oferirea de chei private și acreditări de acces, Kataria consideră că acest lucru este mai eficient și mai sigur.

În timp ce caracteristica poate fi favorizată de mulți, comercianții care preferă descentralizarea s-ar putea să nu fie la fel de încântați. Cu toate acestea, Kataria crede că centralizarea este „cheia pentru adoptarea în masă”. De asemenea, acesta a mai spus:

„Centralizarea pune, de asemenea, o față și o responsabilitate pentru multe dintre proiectele din industria crypto. Acest lucru se adaugă la faptul că organizația are consistență în serviciile sale și atrage mai multe piețe financiare tradiționale”. (Sursa EN)

Bitcoin conduce lumea: Călătorind în 40 de țări în 400 de zile cu BTC

Un bitcoiner în plină ascensiune a trecut prin șapte din 40 de țări în maratonul său în jurul lumii, alimentat de Bitcoin.

Paco the Runner, cunoscut și sub numele de Paco de la India, a pornit la drum pe 17 septembrie 2021, plătindu-și întreaga călătorie de alergare datorită tuturor Bitcoinerilor din întreaga lume. El arată că „Bitcoin oferă fiecăruia libertatea în modul în care și-o dorește”.

Paco a trecut de la „a trăi o minciună pe standardul fiat” la a călători prin lume, trăind din Bitcoin (BTC), doar atunci când un prieten drag i-a dăruit cartea, The Bitcoin Standard. Lectura și conversațiile ulterioare cu prietenii despre bani și natura lumii l-au condus în lumea Bitcoin.

El a declarat că „odată ce îl vezi, nu mai poți să nu-l vezi”. A fost „portocaliu”:

„Era o noapte cu lună plină, iar prietenul meu m-a întrebat dacă vreau să călătoresc prin lume. I-am spus că da. Mi-a spus: „Trebuie să călătorești pe Bitcoin”.”

Din acel moment, planurile de călătorie ale lui Paco s-au transformat într-o campanie de „conștientizare a Bitcoin, de adoptare în masă și de manifestare a bunăvoinței oamenilor”. El documentează călătoria și fiecare tranzacție Bitcoin prin intermediul unor vloguri de călătorie și actualizări pe rețelele de socializare.

El este dornic să „împărtășească Bitcoin cu oameni din diferite medii de viață. A putea împărtăși importanța Bitcoin în comparație cu monedele slabe, cu toată lumea, este ca una dintre cele mai bune lucrări.”

Până în prezent, el a trăit cu succes din BTC prin primele șapte țări în care a călătorit. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.

Bitcoin