Știri crypto & Bitcoin – Sondaj – aproximativ 75% din investitorii profesioniști văd Bitcoin ca pe o bulă – Oficiali financiari – duș rece pentru criptomonede, pe fondul sărbătoririi de către Coinbase – 13-07-2021

Știri crypto & Bitcoin – Sondaj – aproximativ 75% din investitorii profesioniști văd Bitcoin ca pe o bulă – Oficiali financiari – duș rece pentru criptomonede, pe fondul sărbătoririi de către Coinbase – 13-07-2021

Știri crypto & Bitcoin - Sondaj – aproximativ 75% din investitorii profesioniști văd Bitcoin ca pe o bulă - Oficiali financiari – duș rece pentru criptomonede, pe fondul sărbătoririi de către Coinbase – 13-07-2021

Sondaj – aproximativ 75% din investitorii profesioniști văd Bitcoin ca pe o bulă

Banca Americii a publicat un nou sondaj care a descoperit că majoritatea investitorilor profesioniști nu sunt foarte optimiști în ceea ce privește cea mai importantă criptomonedă a lumii.

Aproximativ 75% dintre respondenții sondajului au declarat că privesc Bitcoin (BTC) ca pe o „bulă.”

Sondajul a intervievat 200 de respondenți, cu dețineri de 533 miliarde $ în active aflate în administrare. Doar 16% dintre aceștia au răspuns că Bitcoin nu este o bulă, în timp ce 10% dintre ei au fost incerți.

Peste 30% dintre respondenții sondajului au menționat tehnologia ca fiind cel mai aglomerat comerț — de exemplu, un activ cu o istorie de apreciere rapidă a prețurilor și un număr mare de investitori speculativi, asemănători. În plus, 27% dintre respondenți au spus că Bitcoin este cel mai aglomerat comerț acum, în timp ce 10% au prezis că BTC va depăși tech în 2021.

Cel mai recent sondaj al Băncii Americii arată un scepticism semnificativ în ceea ce privește Bitcoin, după ce analiștii băncii au catalogat criptomoneda ca fiind „deosebit de volatilă”, „nerealistă” și un activ dezastruos pentru mediu.

Alte bănci americane importante sunt mai bullish în ceea ce privește activele digitale. După ce Goldman Sachs a dezvăluit că 40% dintre clienții săi deja dețin expunere la crypto, din martie 2021, banca de investiții a anunțat că pregătește un produs Bitcoin. (Sursa EN)

Oficiali financiari – duș rece pentru criptomonede, pe fondul sărbătoririi de către Coinbase

Oficiali financiari de pe tot globul profită de oportunitatea de a critica valoarea și utilitatea criptomonedelor, întrucât atenția media se concentrează pe spațiul crypto, odată cu listarea directă a Coinbase la Nasdaq.

Guvernatorul Bank of Korea, Lee Ju-yeol a declarat că, criptomonedele au „limitări considerabile” atunci când sunt utilizate ca metodă de plată. În timp ce a afirmat că este dificil de evaluat cu precizie criptomonedele, din cauza fluctuațiilor de preț ale acestora, Lee a declarat că BOK nu și-a modificat poziția în ceea ce privește faptul că acest tip de monede nu dețin o valoare intrinsecă.

Lee a făcut de asemenea referire la președintele Rezervei Federale SUA, Jerome Powell, menționând că acesta îi împărtășește părerile despre spațiul crypto.

Cu câteva ore înainte, Powell declarase în cadrul unui interviu virtual, pentru The Economic Club of New York, că criptomonedele sunt pur speculative și că nu au fost adoptate prompt ca mijloc de plată.

„Acestea nu sunt decât mijloace de speculare. Nu sunt cu adevărat folosite în mod activ pentru efectuarea de plăți.”

Opus comentariilor lui Powell și Lee stă recenta adopție a criptomonedelor de către importanți procesatori globali de plăți. Visa, Mastercard și PayPal au trecut toate la implementarea de opțiuni de plată cu crypto, în ultimele luni, în timp ce Tesla a introdus Bitcoin (BTC) ca metodă de plată pentru afacerea sa cu autovehicule electrice. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.

Bitcoin