Știri crypto & Bitcoin – Utilizatorii Gemini pot acum achiziționa Bitcoin prin Apple Pay și Google Pay – PlanB speculează că scăderea prețului BTC nu înseamnă sfârșitul – 14-07-2021

Știri crypto & Bitcoin – Utilizatorii Gemini pot acum achiziționa Bitcoin prin Apple Pay și Google Pay – PlanB speculează că scăderea prețului BTC nu înseamnă sfârșitul – 14-07-2021

Știri crypto & Bitcoin - Utilizatorii Gemini pot acum achiziționa Bitcoin prin Apple Pay și Google Pay - PlanB speculează că scăderea prețului BTC nu înseamnă sfârșitul – 14-07-2021

Utilizatorii Gemini pot acum achiziționa Bitcoin prin Apple Pay și Google Pay

Marele exchange crypto american, Gemini permite acum utilizatorilor săi să achiziționeze criptomonede precum Bitcoin (BTC), prin intermediul Apple Pay și Google Pay.

Conform unui anunț, utilizatorii Gemini își pot conecta acum cardurile de debit la Apple Pay, sau Google Pay, pentru a achiziționa crypto cu fiat, în cadrul platformei. Compania a menționat că fondurile utilizatorilor vor fi disponibile acum pentru retragere, la o oră după ce se efectuează achiziția.

Noua caracteristică este disponibilă pentru mai mult de 30 de criptomonede acceptate de Gemini, inclusiv monede importante precum BTC, Ether (ETH), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH), precum și tokeni bazați pe Ethereum, ca AAVE  și MKR al Maker. „Toți tokenii, cu excepția DAI sunt disponibili pentru achiziționare, cu Apple Pay și Google Pay,” a menționat un purtător de cuvând al Gemini.

Comisioanele la achiziția în cadrul Apple Pay sau Google Pay sunt aceleași ca la achiziționarea de crypto cu utilizarea de carduri de debit. Platforma reține 3.49% din suma totală a achiziției, din depozite realizate prin intermediul transferurilor de pe carduri de credit, în timp ce transferurile de tip wire, sau depozitele crypto-to-crypto sunt lipsite de comisioane. (Sursa EN)

PlanB speculează că scăderea prețului BTC nu înseamnă sfârșitul

Prețul Bitcoin (BTC) a scăzut de la niveluri record de peste 60k $, la sub 50k $. Conform unui cunoscut analist crypto din partea PlanB, aceasta nu înseamnă neapărat că bull run-un activului a luat sfârșit.

„Nimic nu urcă într-o linie dreaptă. #Bitcoin a urcat șase luni la rând, până luna aceasta. Aceasta pare a fi scăderea de mijloc la care am asistat și în 2013 și 2017.”

PlanB este cunoscută în industrie pentru modelul său Bitcoin Stock-to-Flow, sau S2F. Modelul proiectează practic prețul Bitcoin de-a lungul unei căi ascendente, în tandem cu halving-urile sale și cu raritatea sa. Aceasta a mai creat o serie de alte modele în jurul aceluiași concept, luând în calcul alte aspecte.

De-a lungul ultimelor luni, Bitcoin a depășit recordul de preț din 2017, ajungând la aproximativ 65k $, pe 14 aprilie, conform datelor furnizate de către TradingView. În următoarele zile, BTC a scăzut sub aproape 47 500 $ – un declin de aproximativ 26%. Conform unui tweet al PlanB, această acțiune nu este ieșită din tiparul ciclurilor bull anterioare, ale Bitcoin.

Tweet-ul celor de la PlanB a inclus și un grafic cu acțiunea prețului Bitcoin în timpul piețelor bull, care a urmat după fiecare din halving-urile sale precedente. Halving-urile s-au produs în 2012, 2016 și 2020, iar piețele bull le-au urmat în 2013, 2017 și 2020/2021.

Bull run-urile anterioare au susținut scăderi considerabile de preț, în contextul unor cicluri mai mari la nivel macro. Bazat pe graficul BLX al BraveNewCoin, de pe TradingView, în timpul bull run-ului din 2013, după o creștere considerabilă a prețului, Bitcoin a suferit o cădere de aproximativ 75%, între aprilie și iulie 2013.

În septembrie 2017, Bitcoin a suferit o scădere de aproximativ 40%, în urma unor câștiguri anterioare semnificative, dar a crescut către noi vârfuri în lunile următoare, înainte de a intra pe o piață bear, în anul următor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.

Bitcoin