10 motive să vii la cel mai mare târg beauty: Cosmobeauty, la Sala Polivalentă din București. Intrare liberă

10 motive să vii la cel mai mare târg beauty: Cosmobeauty, la Sala Polivalentă din București. Intrare liberă

În perioada 27-29 mai are loc Cosmobeauty EXPO, la Sala Polivalentă din București – este cel mai important târg beauty cu vânzare și prezentări de produse de cosmetică, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, pedichiură medicală, dermopigmentare, extensii de gene, consumabile, aparatură de slăbit, aparatură de estetică medicală (microneedling, terapia vampir, radiofrecvență, ultrasunete, dermabraziune, liposucție non-invazivă, laser) s.a.

Când: vineri-duminică. 27-29 mai, de la 10.00 la 18.00Unde: Sala Polivalentă, București Peste 70 de firme cu peste 200 de branduri sunt prezente, pe o suprafață de peste 2.000 mp de standuri Parcare gratuităIntrarea LIBERĂ

Ofertele senzaționale de la Cosmobeauty te ajută să cumperi cele mai bune produse de înfrumusețare cu super reduceri! Vrei un produs de machiaj anume sau niște extensii de gene pe care ți le doreai de mult? Sau poate îți dorești un tratament cosmetic cadou care să îți aducă instant zâmbetul pe buze ? Găsești tot ce îți dorești în materie de produse beauty, la super prețuri, la Cosmobeauty EXPO. 

Ediţia din acest an a evenimentului propune o abordare completă pentru că ai ocazia să îi cunoști direct pe cei mai în vogă  experți beauty din România, în cadrul târgului. 

8. Printre noutățile prezentate la Cosmobeauty EXPO 2022 se numără:

Trucurile machiajului în acuarelă, Micropigmentarea fir cu fir a sprâncenelor, Trenduri în epilare: Epilarea SPA, Stimularea prin masaj a mușchilor mimicii, French design în manichiură, Laminarea genelor și a sprâncenelor, Eyeliner-ul shading, Trucurile machiajului în acuarelă, Colecția de tunsori masculine: Urbanismo, Balance, Siciliano, Tehnica pixel-powder, Vopsirea sprâncenelor cu henna magic, Tratarea unghiilor prin pedichiura medicală modernă, Extensiile de gene megavolume, Îndepărtarea tatuajului sprâncenelor cu laserul, Tratamente cosmetice cu ingrediente vegetale, minerale marine și alge, Îndreptarea 100% a oricărui tip de păr prin nanoplastie ș.a.

Informații despre ce branduri participă la expoziție, pe www.cosmobeauty.ro

10. Cum ajungi: Cosmobeauty EXPO, Sala Polivalentă, București, 

strada Calea Piscului nr. 10, sector 2 (reper: în Parcul Tineretului)

Autobuz: 232, 313, 381

Metrou: M2(stația Tineretului)

Troleibuz: 73, 76

Libertatea