A purtat pe post de sutien o bijuterie. Apariția fotomodelului Bella Hadid la Cannes 2021

A purtat pe post de sutien o bijuterie. Apariția fotomodelului Bella Hadid la Cannes 2021

Festivalul de film de la Cannes 2021 are loc între 6 și 17 iulie. Multe celebrități s-au remarcat pe covorul roșu, dar cea care a atras în mod evident atenția cu aparițiile ei e Bella Hadid. Fotomodelul a impresionat la eveniment ieri cu rochia purtată.

Dacă o vedeai de la spate ai fi spus că e îmbrăcată într-o rochie banală, neagră, foarte mulată, care îi pune silueta în evidență. În momentul în care s-a întors, toate aparatele de fotografiat s-au îndreptat către ea.

Bella Hadid e nelipsită de pe covorul roșu de la Cannes 2021. Fotomodelul a fost invitat la mai multe proiecții de film, așa că a impresionat în repetate rânduri cu ținutele ei.

Modelul în vârstă de 24 de ani a apărut ieri într-o rochie Houte Couture creată de casa de modă Schiaparelli, colecția toamnă 2021. Relativ simplă în partea de jos și cu mâneci lungi, în partea din față articolul vestimentar e foarte decoltat, încât vedeta a apărut cu sânii la vedere. A purtat însă pe post de sutien o bijuterie aurie. Unii spun că ar înfățișa plămânii sau un copac.

Apariția ei a fost completată cu o pereche de sandale negre, simple. Referitor la machiaj, ea a ales unul în nuanțe de maro, iar în ceea ce privește părul, l-a avut prins într-un coc.

Bella Hadid nu este singura celebritate care a atras atenția la eveniment, Vanessa Paradis a apărut pe covorul roșu la Cannes 2021 cu lenjeria intimă la vedere.

Foto: Hepta

Libertatea