Accident între un autocar și o autoutilitară pe E 85, la Orbeni. Două persoane au fost transportate la spital

Accident între un autocar și o autoutilitară pe E 85, la Orbeni. Două persoane au fost transportate la spital

Accidentul a avut loc vineri pe drumul naţional 2 – european 85, în localitatea Orbeni din judeţul Bacău, unde un autocar în care se aflau 29 de persoane (27 de adulți și 2 copii) şi o autoutilitară în care se găseau două persoane s-au ciocnit, informează Ziarul de Bacău.

În urma impactului, cele două persoane aflate în autoutilitară au fost preluate, în stare de conștiență, de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bacău. Nicio persoană aflată în autocar n-a necesitat spitalizarea.

„Două persoane aflate în autoutilitară au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău”, a precizat  Ema Tereş, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În zona incidentului, traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir.

Din cei 29 de călători aflați în autocar, 23 de persoane au fost preluate de către un alt autocar pentru a fi transportate la destinație, iar ceilalți călători și-au continuat deplasarea cu alte mijloace.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

FOTO: Ziarul de Bacău

Libertatea