Adela Popescu, primele declarații după botezul celui de-al treilea băiețel: „Nu m-am sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți”

Adela Popescu, primele declarații după botezul celui de-al treilea băiețel: „Nu m-am sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți”

Adela Popescu a revenit astăzi la emisiunea „Vorbește lumea”, pe care o prezintă la Pro TV, și a povestit despre botezul celui de-al treilea băiețel al său și al lui Radu Vâlcan. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 7 mai, chiar în București.

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și prezentatorul de la „Insula iubirii” au petrecut în weekend momente speciale la creștinarea fiului lor, Adrian. Cel de-al treilea copil al cuplului a fost botezat, iar petrecerea a fost una reușită. Pentru micuțul Adrian, Adela Popescu și Radu Popescu au organizat un super eveniment cu ajutorul specialiștilor în domeniu. Tema petrecerii a fost povestea celor „Cei 3 purceluși”, iar pe masa invitaților au stat drept mărturii trei porcușori și pe șapca lor era scrisă inițiala A.

În direct la TV, prezentatoarea a explicat: „Am avut două lucruri la care am ținut foarte tare, să avem tema ‘Cei trei purceluși. Mi s-a părut foarte drăguță. Nu am vrut să fie cei trei iezi. Și am vrut să avem liliac pentru că sunt flori de sezon”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Se știe că la eveniment au luat parte prietenii apropiați și membrii familiei. Laura Cosoi, Dana Rogoz, Răzvan Fodor, Ioana Scărlătescu, care e și nașa micuțului Adrian, s-au distrat și au socializat la toată petrecerea.

„Am avut un botez restrâns, cred că au fost 40 de oameni, doar prieteni apropiați și familia. Am dansat, m-am simțit super bine, m-am simțit minunat. Și locația…a fost o grădină în centrul Bucureștiului. Asta ne-am dorit, să nu fie complicat pentru oameni.

Chiar a fost foarte relaxant. Mi-am dat seama că am ajuns la maturitate și știți după ce? Când am realizat că, pur și simplu, nu m-a sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți. Nu, am vrut să mă simt bine având încredere că cei pe care i-am chemat chiar sunt oameni mișto”, a recunoscut Adela Popescu, conform fanatik.ro.

Tatăl prezentatoarei de la Pro TV s-a bucurat mult de evenimentul din familie, i-a făcut și câteva confesiuni fiicei sale. „M-am apropiat și l-am întrebat dacă îi place, mi-a zis că foarte mult. Și eu zic, ‘Dar ce îți place în mod special?. Mi-a spus, ‘Îmi place că aveți oameni de calitate în jurul vostru și oameni educați.

Cumva, mi-a spus că ăsta este secretul în general în viață. Unde lucrezi, cu cine te însoțești, trebuie să fie oameni de calitate”, a încheiat Adela Popescu.

Libertatea