Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al treilea băiețel. Imagini de la eveniment

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al treilea băiețel. Imagini de la eveniment

Sâmbătă, 7 mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al treilea băiețel, pe Adrian. Petrecerea a fost una reușită, unde au participat prietenii lor apropiați.

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și prezentatorul de la „Insula iubirii” au petrecut în weekend momente speciale la creștinarea fiului lor, Adrian. Cel de-al treilea copil al cuplului a fost botezat, iar petrecerea a fost una reușită.

Pentru micuțul Adrian, Adela Popescu și Radu Popescu au organizat un super eveniment cu ajutorul specialiștilor în domeniu. Tema petrecerii a fost povestea celor „Cei 3 purceluși”, iar pe masa invitaților au stat drept mărturii trei porcușori și pe șapca lor era scrisă inițiala A.

Evenimentul s-a desfășurat în curtea unui restaurant, în aer liber, unde decorul a fost ca de poveste. Pentru aranjamentele florale s-au folosit flori de primăvară, precum zambile și liliac. Invitații s-au distrat de minune și s-au răsfățat cu preparate delicioase.

La botezul micuțului Adrian au fost prezenți Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, Mihai Morar și soția, Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Ruxandra Ion, Cristina Ciobănașu și mulți alți prieteni ai cuplului.

Pentru petrecerea de botez a fiului cel mic, Adela Popescu a ales să poarte o rochie neagră timp sacou pe care a accesorizat-o cu un lanț în talie și o pălărie albă pe cap. Pentru a se putea distra cât mai mult, fără ca încălțămintea să îi dea bătăi de cap, vedeta de la PRO TV a purtat cizme albe, tip cowboy.

FOTO: Instagram

Libertatea