Adolescentă dintr-un centru de plasament din Iași, bătută cu bestialitate de două colege

Adolescentă dintr-un centru de plasament din Iași, bătută cu bestialitate de două colege

Imagini cumplite au fost filmate într-un centru de plasament din Pașcani, județul Iași, unde o adolescentă a fost bătută și umilită de alte două fete din cauza unui băiat, scrie Ziarul de Iași.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni într-un centru de plasament din Pașcani. Din primele informații, cele două fete s-ar fi certat din cauza unui băiat.

Într-o filmare care a ajuns și pe internet se observă cum victima le imploră pe agresoare să o lase în pace, însă fără succes.  Fetele continuă să o lovească și să o jignească.

„Siguranța și protecția copiilor din centrele din Pașcani, s-a dus România noastră pe râpă, unde stau doamnele educatoare, diriginta casei de copii, poliția, fetiță bătută este o cunoștință de a mea, nu am nici o putere să o ajut, nu e rudă cu mine, o cheamă ******* ***** , distribuiți va rog și ajutați copiii nimănui, ajutați România să fie o țară mai bună și mai frumoasă, nu fiți nepăsători, vă cer scuze pentru scris că sunt șocată”, a scris femeia care a publicat imaginile înfiorătoare pe un grup de Facebook dedicat orașului Pașcani.

Au lovit-o cu picioarele în zona capului, a abdomenului, a spatelui și a feței, iar după cum se mai vede din imagini, aceasta nu a fost ajutată de nimeni. Imaginile au ajuns şi la conducerea centrului, dar şi la Poliţie și au fost deschise anchete.

Toate fetele din imagini au 15 ani, iar prima măsură a fost luată, niciuna din ele nu mai are voie să părăsească instituţia pentru următoarea perioadă.

Libertatea