Alex Velea, cuvinte dure la adresa susținătorilor falși ai lui Zanni, câștigătorul „Survivor România”. „Sunteți fani că e cool”

Alex Velea, cuvinte dure la adresa susținătorilor falși ai lui Zanni, câștigătorul „Survivor România”. „Sunteți fani că e cool”

Alex Velea e mentorul lui Zanni și susținutorul lui numărul 1. L-a ajutat din ziua în care l-a întâlnit, pe tot parcursul lui la „Survivor România” și va continua să facă asta. Acum, pe Instagram, celebrul cântăreț a transmis câteva cuvinte dure la adresa susținătorilor falși ai câștigătorului „Survivor România”.

Artistul susține că mulți dintre cei care îl felicită acum pe Zanni pentru reușita lui sunt falși.

„E amuzant cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă, fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni.

Noi suntem lângă Zannidache din ziua 1. Unii chiar nu l-ați „halit” de la început, unii sunteți „fani”, că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumim că îl suțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea, la Instastory.

Imediat după finala „Survivor România”, Alex Velea a anunțat că acesta e doar începutul unei cariere de succes pentru Zanni, protejatul lui.

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige.

L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social”, a declarat Alex Velea pentru wowbiz.ro.

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021 și a anunțat ceva face cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Plănuiește să își cumpere un apartament.

Libertatea