Alexandra Stan, detalii despre petrecerea de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă

Alexandra Stan, detalii despre petrecerea de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă

Alexandra Stan s-a căsătorit civil și religios cu Emanuel,
în perioada pandemiei, așa că, cei doi nu au avut parte de o petrecere la care
să le fie alături prietenii. Drept urmare, artista și soțul ei au decis să mai
facă o petrecere de nuntă. Vedeta a dezvăluit unde va avea loc și cum va arăta
rochia de mireasă.

„Sinceră să fiu, nu știu, ne pregătim, avem planuri, dar nu concrete. Vrem și noi o petrecere, mai ales că ne dorim foarte mult să fim cu prietenii; atât eu, cât și Emanuel avem mulți prieteni și chiar ne pare foarte rău că nu au fost alături de noi, nu am avut cum să îi invităm, pentru că am făcut în secret. Oricum, totul s-a întâmplat în perioada restricțiilor.

Nici nu am fi putut chema multe persoane. Acum am văzut că s-a mai relaxat un pic situația cu nunțile și ne gândim serios să organizăm petrecerea, dar nu știm încă data și locația.

Îmi doresc să fiu o mireasă-prințesă, mai ales că la nuntă am fost, așa, mai elegantă, iar la cununia civilă am fost țărăncuță.

Acum îmi doresc să fiu prințesă. Îmi doresc să am o rochie clasică, mare, cu corset, cum a avut Mariah Carey la prima ei nuntă. Și, bineînțeles, nu ne dorim nimic ieșit din comun, dar vrem să fie pe plajă, pentru că amândoi suntem îndrăgostiți de mare.

Oricum știți deja că eu sunt îndrăgostită și legată „forever de Marea Neagră și de Constanța, dar, culmea, și el este foarte atras de mare și îi place mult. Și dacă tot e vară, dacă tot facem vara asta, de ce nu?

Poate mai facem un weekend la mare și invităm pe toată lumea și ne distrăm pe plajă”, a spus Alexandra Stan pentru revista VIVA!

„Vom respecta și tradiții, nu suntem împotriva tradițiilor,
suntem pro, de aceea ne-am și îmbrăcat în costume populare. Dar probabil că vom
încerca să avem toate stilurile de muzică și de mâncare, și de tradiții, mai
noi și mai vechi”, a mai adăugat artista.

Libertatea