Alexandra Ungureanu, la prima intervenție estetică. „Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate”

Alexandra Ungureanu, la prima intervenție estetică. „Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate”

Alexandra Ungureanu, fosta concurentă de la „Asia Express”, este foarte atentă în privința sănătății tenului său, în special după o lungă perioadă de timp în care s-a confruntat cu o acnee severă. Astfel se face că, după ce a reușit să trateze cu succes această afecțiune, artista a devenit foarte precaută în alegerea tratamentelor potrivite de îngrijire a tenului.

În ultimul timp, însă, vedeta a observat că un detaliu estetic, ce o nemulțumea de ani buni, a devenit din ce în ce mai pronunțat. Mai exact, șanțurile nazolabiale, cele două linii ce pornesc de la colțul nărilor până la colțul buzelor.

236668997_374162017398370_4714879992264880420_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate. Le am din adolescență, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci și au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod foarte fericit pe fața mea.

 Eu nu am mai recurs la nicio intervenție estetică minim-invazivă până acum și mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt foarte pregătiți în acest sens și care lucrează deosebit de fin.

Țin foarte mult la naturalețe (…). Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas”, povestește Alexandra Ungureanu.

Libertatea