Alexandra Velniciuc are 42 de ani și un ten perfect. Actrița a dezvăluit trucul pe care îl folosește de mai mulți ani. „Mi-l aduc din Grecia”

Alexandra Velniciuc are 42 de ani și un ten perfect. Actrița a dezvăluit trucul pe care îl folosește de mai mulți ani. „Mi-l aduc din Grecia”

Alexandra Velniciuc, în vârstă de 42 de ani, se află într-o formă de invidiat. Își păstrează aceeași siluetă de mai mulți ani și pare cu 10 ani mai tânără. Aceasta a dezvăluit ce face pentru a avea un ten luminos.

„Folosesc un ulei de măsline, am unul anume, mi-l aduc din Grecia. Gazdele din Grecia, la care stăm vara, sunt producători de ulei măsline, așa că de la ei îmi aduc în România, în fiecare an, și câte 25 de litri. La baie pun o sticlă de ulei de măsline pentru ten, iar la bucătărie, o alta, pentru salate”, a declarat Alexandra Velniciuc pentru Ego.ro.

„Eu ud niște cotonete cu apă caldă, peste care torn câteva picături de ulei de măsline. Acest demachiant nu funcționează pe ten gras și nici pe ten acneic, și poate fi folosit și în zona ochilor.

Vara, de exemplu, după ce mă demachiez, mă spăl cu apă simplă, nu cu apă și săpun. Astfel, tenul rămâne hidratat atât cât trebuie și nu mă mai dau cu nimic, cu vreo cremă. Doar iarna mă dau în jurul ochilor cu o cremă contur de ochi, care e foarte hrănitoare”.

Alexandra Velniciuc a mai spus că, în afara scenei, își lasă tenul să respire și că nu abuzează de fondul de ten .

„Am încercat să-mi protejez fața, n-am fost în viața mea la cosmetică. Când n-am nevoie, nu mă machiez, mă dau doar cu ruj, de culoare naturală și, eventual, cu puțin rimel, nu mă dau cu fond de ten. În viața de zi cu zi nu mă boiesc.

Sunt foarte multe tinere care-și sufocă tenul cu fondul de ten, ajung să se umple de bube. La unele fete, stratul este foarte gros.

Machiajul de zi și de eveniment se confundă mult. Fetele tinere și frumoase își pun kilograme de gene pe ochi, își fac sprâncene tatuate de nu te poți uita la ele, și așa se duc la ora 8.00, la muncă. Care mai e diferența dintre machiajul de seară și cel de zi Eu mă machiez doar la teatru”.

Libertatea