„Am auzit vocea strămoșilor mei”. O rusoaică riscă șase ani de închisoare după ce a pozat goală lângă un copac sacru din insula Bali

„Am auzit vocea strămoșilor mei”. O rusoaică riscă șase ani de închisoare după ce a pozat goală lângă un copac sacru din insula Bali

Alina Fazleeva, o influenceriță din Rusia, ar putea fi condamnată la șase ani de închisoare după ce a pozat nud lângă un copac sacru din insula indoneziană Bali, din Oceanul Indian, pentru o postare pe rețelele de socializare, scrie publicația Malay Mail și site-ul Lastpagenews.

Fazleeva, instructor de yoga, care se autointitulează „vindecătoare spirituală”, a făcut o ședință foto lângă un copac vechi de 700 de ani, în interiorul templului Babakan, din Tabanan.

Ea s-a lăudat apoi, pe Instagram, că „a auzit vocile strămoșilor ei” în timp ce îmbrățișa scoarța arborelui secular Kayu Putih și că s-a simțit „precum într-un lanț nesfârșit”.

Imaginile au stârnit indignare în insula Bali, iar antreprenorul local Niluh Djelantik a cerut poliției să intervină și să o condamne la închisoare sau să o amendeze cu un miliard de dolari.

Tânăra a eliminat imaginile de pe contul ei de Instragram si a postat un videoclip în care își cere scuze: „Sunt atât de stânjenită, nu am vrut să te jignesc în niciun fel acest loc. Din păcate, locul nu era semnalizat suficient”.

O purtătoarea de cuvânt a poliției din Tabanan, Ranefli Dian Candra, a informat că Alina Fazleeva s-a predat autorităților și că cazul este în anchetă, dar nu a precizat cu ce pedeapsă este probabil să se confrunte.

Frumusețea rusă ar putea fi acuzată de distribuire de pornografie în conformitate cu legea strictă a țării privind informațiile online și riscă o pedeapsă de șase ani de închisoare.

Foto: Profimedia

Libertatea