Anamaria Prodan, audiată la DNA într-un dosar legat de clubul de fotbal Rapid

Anamaria Prodan, audiată la DNA într-un dosar legat de clubul de fotbal Rapid

Impresarul Anamaria Prodan a fost audiat marți, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în calitate de martor, într-un dosar ce vizează clubul de fotbal Rapid, din urmă cu 5 ani, a informat Realitatea Plus.

„Este ceva legat de Rapid, un dosar vechi”, a spus Anamaria Prodan, care a adăugat că ea a intermediat transferuri la formația giuleșteană.

„Este o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau o discuție, să fii chemat ca martor”, a mai afirmat Anamaria Prodan, în fața sediului DNA, după ce a fost audiată aproximativ o oră și jumătate.

Avocat: Dosarul este din 2016

Avocatul impresarei, prezent și el la sediul Direcției Naționale Anticorupție, a explicat că este vorba despre un dosar ce vizează, „posibil”, acționariatul de la Rapid din urmă cu 5 ani.

Avocatul a mai precizat că Anamaria Prodan este martor „într-un caz mai vechi”, din 2016, dar că nu poate oferi mai multe detalii, pentru că este o anchetă în curs.

„Martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, de la clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă. Dosarul este din 2016”, a subliniat avocatul Anamariei Prodan, care a precizat că nu poate oferi presei alte informații.

Libertatea