Anamaria Prodan îi dă replica lui Gigi Becali. „Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule”

Anamaria Prodan îi dă replica lui Gigi Becali. „Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule”

Anamaria Prodan vine cu o reacție dură la adresa lui Gigi Becali, după ce acesta a spus că nu vrea să mai vorbească niciodată cu afacerista, pe motiv că nu ar avea ce. Impresarul a transmis un mesaj pentru Becali.

„Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas? Ignoranța! Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter.

Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri. Vorbește el că-l aduce pe Reghe?

Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

Întrebat recent dacă are vreodată de gând să se împace cu
Anamaria Prodan, Becali a spus că nici prin cap nu îi trece așa ceva.

„N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat.

Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali, potrivit Realitatea Sportivă.

Libertatea