Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la 13 ani de la nuntă. Marea absentă de la eveniment

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la 13 ani de la nuntă. Marea absentă de la eveniment

Ziua de 1 iunie a fost una dintre cela mai speciale pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi și-au reînnoit jurămintele la 13 ani de la nuntă. La eveniment au participat membri familiei și prietenii apropiați.

După ora prânzului, la o biserică din Snagov, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au făcut apariția. Cei doi au mers în lăcașul de cult pentru a-și reînnoi jurămintele de iubire în fața lui Dumnezeu.

Au fost foarte discreți în ceea ce privește evenimentul, însă impresara nu a ținut prea mult secretul, a postat pe Instagram o imagine de la eveniment. Ea a fost cea care a atras atenția. Pentru ziua cea mare, Anamaria Prodan a ales un buchet realizat din bujori albi și a îmrbăcat o rochie neagră, cu decolteu adânc și accesorii masive aplicate în jurul gâtului, iar Laurențiu Reghecampf a ales un costum clasic, elegant, în nuanțe de albastru.

În postarea ei de pe rețelele de socializare, i-a făcut soțului o declarație publică de iubire, la 15 ani de când au hotărât să formeze un cuplu.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită!

Nu există ceva mai frumos decât tine…ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine…ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus în viață”, a scris ea pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la 13 ani de la nuntă. Marea absentă de la eveniment

După slujba de la biserică, cei doi au organizat o petrecere restrânsă. Membri familiei și prietenii apropiați le-au fost alături. Au făcut multe poze, iar cea care nu s-a remarcat la eveniment a fost Rebecca. Se știe că ea studiază în străinătate. Fiul cel mic, Bebeto, Sarah și Luca au fost alături de părinții lor la reînnoirea jurămintelor.

anamaria prodan si reghecamp nunta 2021 (2)Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Anamaria și Laurențiu Reghecampf au redevenit un cuplu în anul 2008, după ce amândoi au divorțat de foștii parteneri de viață. Anamaria Prodan este mama a două fiice, Rebecca și Sarah, din mariajul cu primul ei soț.

Cu actualul soț, vedeta are un fiu, iar Laurențiu Reghecampf are la rândul lui un copil dintr-o căsnicie anterioară, pe Luca.

Libertatea