Anca Țurcașiu, noi declarații la aproape un an de la divorț. „Poate că am ieşit şifonată”

Anca Țurcașiu, noi declarații la aproape un an de la divorț. „Poate că am ieşit şifonată”

În urmă cu aproape un an, Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, și soțul ei, medicul Cristian Georgescu, în vârstă de 53 de ani, au luat decizia de a divorța, după 22 de ani de căsnicie. Artista a confirmat despărțirea printr-un mesaj pe contul de socializare, însă de atunci, a evitat să mai vorbească despre acest subiect delicat.

La aproape un an de la divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a făcut dezvăluiri, în premieră, despre viața sa personală, în emisiunea „Poezie și delicatețuri” de la Prima TV.

Artista este vegetariană de 30 de ani și are o siluetă cu care le dă clasă tinerelor de 20 de ani.

Cauza divorțului se pare că ar fi fost o relație extraconjugală a fostului soț, însă Anca Țurcașiu nu a vorbit niciodată despre asta.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe.

Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit artista.

Libertatea