Andra a apărut fără inelul de logodnă. Cum a reacționat Eva, fiica ei și a lui Cătălin Măruță: „Trebuie să refaceți”

Andra a apărut fără inelul de logodnă. Cum a reacționat Eva, fiica ei și a lui Cătălin Măruță: „Trebuie să refaceți”

Andra a fost trasă de răspundere de Eva Măruță, fiica ei, după ce a apărut fără inelul de logodnă. Cântăreața se pare că a pierdut bijuteria prețioasă prin casă, dar speră să o găsească. Fetița ei e de altă părere, vrea ca tatăl ei să-i dăruiască mamei sale alt inel, să o ceară de soție, iar ea să fie de față.

Recent, pe Instagram, Cătălin Măruță a postat câteva clipuri video în care a surprins-o pe Andra soția lui, care purta o conversație cu Eva, mezina familiei. Mama și fiica discutau despre inelul de logodnă pe care cântăreața l-a pierdut prin casă.

Părinții s-au amuzat imediat de ea, care stâlcea cuvântul logodnă cu „logodie”.

Cătălin Măruță: „Despre ce vorbiți, fetelor?”

Eva: „Mama și-a pierdut un inel.”

Cătălin Măruță: „Ce inel?”

Andra: „Nu găsesc un inel și ea m-a întrebat dacă e inelul de logodie”

Eva: „Sau ăla de măritat?”

Andra: „Nu, ăsta e aici, altul nu-l găsesc.”

Cătălin Măruță: „Îl căutăm, Eva, îl avem aici, în casă. Vezi, de asta trebuie să avem grijă întotdeauna unde le aranjăm.”

Andra: „Unde le pune mami… Ar putea tati să-mi mai dea un inel de „logodie”. Să facem altă logodie.”

Eva: „O să fiu și eu acolo.”

Andra: „Da, de data asta și voi o să fiți.”

Eva: „Oricum mai trebuie să refaceți o dată.”

Cătălin Măruță: „Ce?”

Eva: „ Logodia. ”

Cătălin: „De ce?”

Eva: „Pentru că trebuie și eu să văd, pentru că și fiica ta trebuie să vă vadă”, a fost dialogul dintre ei, conform wowbiz.ro.

Sunt căsătoriți de 14 ani și merg din nou în fața altarului

Andra și Cătălin Măruță își reînnoiesc jurămintele. Cântăreața a anunțat că după 14 ani de mariaj cu Cătălin Măruță ea e decisă să își reînnoiască jurămintele de iubire. La eveniment vor participa și copiii lor, Eva și David Măruță.

Așadar, după 16 ani de relație și 14 de căsătorie ei s-au hotărât să meargă din nou în fața altarului. „Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la Pro FM.

Libertatea