Andreea Bălan are o altă viziune asupra vieții. Anunțul făcut de artistă. „Sunt deschisă unei noi relații, îmi place să mă îndrăgostesc”

Andreea Bălan are o altă viziune asupra vieții. Anunțul făcut de artistă. „Sunt deschisă unei noi relații, îmi place să mă îndrăgostesc”

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, este mama a două fetițe, iar în urmă cu doi ani s-a despărțit de George Burcea, cei doi divorțând oficial la începutul lunii martie, anul acesta. Chiar dacă nu i-a fost ușor, vedeta a găsit puterea să meargă mai departe, iar acum este pregătită să iubească din nou.

„În fiecare dimineață ascult jumătate de oră Dispenza, care explică că totul vine din creier, iar eu nu vreau să mă las influențată de energiile celor din jur.

Noi suntem lumină, energie și venim în această viață, în acest corp pentru a experimenta”, a povestit artista, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars, citat de Spynews.

„Am fost low, dar întotdeauna m-am ridicat și am mers mai departe. Sunt deschisă unei noi relații, îmi place să mă îndrăgostesc, să fiu îndrăgostită, sunt deschisă și nu am ziduri ridicate”, a mai adăugat Andreea Bălan.

„Tot timpul învățăm, mai ales când trecem prin diferite experiențe, și bune și rele. Am început să citesc foarte mult în ultimii doi, trei ani, dar și mai consistent în ultimele luni.

Ascult autori care vorbesc despre spiritualitate, despre faptul că noi suntem lumină, că ne putem vindeca, că totul pornește din creier”, a mărturisit cântăreața.

Libertatea