Andreea Bălan, primele declarații după întoarcerea de la „America Express”. „M-am îngrășat pentru că am mâncat pâine și biscuiți”

Andreea Bălan, primele declarații după întoarcerea de la „America Express”. „M-am îngrășat pentru că am mâncat pâine și biscuiți”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format o echipă la „America Express”, show ce se va difuza în curând la Antena 1. Filmările s-au încheiat recent, iar fosta soție a lui George Burcea a făcut primele declarații despre experiența trăită.

„A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea.

Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews.

„M-am îngrășat acolo pentru că am mâncat pâine și biscuiți. Acolo mâncai ce prindeai.”, a mai spus vedeta.

Cum se menține în formă

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista pe Instagram.

Libertatea