Andreea Ibacka naște al doilea copil săptămâna aceasta. Cum a apărut în weekend, într-un parc din București

Andreea Ibacka naște al doilea copil săptămâna aceasta. Cum a apărut în weekend, într-un parc din București

Andreea Ibacka este pe ultima sută de metri cu a doua sarcină. Actrița în vârstă de 36 de ani este foarte activă chiar și în ultimele zile înainte să nască. Întreaga familie și-a petrecut ziua de duminică în parc, iar cea care a atras atenția în mod deosebit a fost Andreea.

Săptămâna aceasta, Andreea Ibacka trebuie să nască al doilea copil. Chiar și așa, ea continuă să aibă fel și fel de activități, nu stă închisă în casă. Chiar duminică, actrița a ieșit la o plimbare cu Cabral și fiica lor Namiko într-un parc din București, mai exact în Orășelul copiilor, din sectorul 4.

Părinții au privit-o pe Namiko cum se distra în trenulețe sau în avioanele colorate, unele dintre atracțiile din parc. Cabral a fost cel care și-a surprins soția într-o fotografie, iar mai apoi a urcat-o pe Facebook. A avut și un mesaj, în stilul lui caracteristic.

„Eu vă spun sincer… Andreea Ibacka îmi pare frumoasă de leșin (mă rog, pentru mine e frumoasă, nu trebuie să fie pentru toată lumea) și tot spune de copil… dar nu pare să se livreze nimic. Încep să cred că e doar balonată…”, a glumit prezentatorul de la Pro TV.

andreea-ibacka-naste-al-doilea-copil-saptamana-asta-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Pe pagina ei de Facebook, Andreea Ibacka a revenit și ea cu aceeași poză, dar cu al mesaj. Ea a scris: „Ultimul weekend cu bebe în burtică a venit cu soare și voie bună în Orășel. Ceea ce vă doresc și vouă!”.

„Sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo”

Din cauza sarcinii, actrița se deplasează mai greu, iar noaptea respiră mai greu. Deși întâmpină aceste dificultăți, Andreea Ibacka se bucură din plin de ultimele sale zile cu burtică de gravidă. În scurt timp, Cabral va fi tătic de băiat.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie.Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram, zilele trecute.

Libertatea