Andreea Marin a renunțat la un proiect important pentru a fi alături de fiica ei. „N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute”

Andreea Marin a renunțat la un proiect important pentru a fi alături de fiica ei. „N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute”

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate personaje de pe micul ecran. De-alungul anilor a fost implicate în diverse proiecte, însă atunci când s-a născut fiica ei, vedeta a luat o decizie importantă cu privire la carieră.

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru.

Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute, însă important e să te trezești din când în când și să revi acolo unde ți-e locul”, a spus Andrea Marin pentru Antena Stars.

„În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru coomunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte, cu adevărat, pentru copilul tău.

(…) Eu am renunțat la ”Surprize!Surprize!”, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete”, a mai dezvăluit vedeta de televiziune

Libertatea