Anunțul făcut de Roxana Ciuhulescu cu ocazia zilei de naștere a soțului. „Nu credeam că voi mai zâmbi vreodată”

Anunțul făcut de Roxana Ciuhulescu cu ocazia zilei de naștere a soțului. „Nu credeam că voi mai zâmbi vreodată”

Roxana Ciuhulescu a atras atenția cu cele mai recente dezvăluiri făcute pe rețelele de socializare chiar de ziua de naștere a soțului ei. Vedeta i-a mulțumit lui Silviu Bulugioiu, bărbatul care de o bună perioadă de timp îi e alături și la bine, și la rău.

Vedeta a divorțat în 2017 de primul soț, cu care are o fiică în vârstă de 11 ani. Un an mai târziu, Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit civil cu Silviu Bulugioiu, căruia i-a dăruit un băiețel, acum în vârstă de 2 ani și 9 luni. Chiar de ziua lui de naștere, fosta prezentatoare a anunțat că își iubește nespus soțul, că el a salvat-o în momentele cele mai dificile.

„Este omul care a apărut în viața mea când îmi era mai greu și nu credeam că voi mai zâmbi vreodată.

Este omul care mi-a redat speranța și bucuria. ???Și cum nimic nu este întâmplător, fiul nostru s-a născut în aceeași zi cu el, la 9 minute și mai mulți ani distanță. La mulți ani, Silviu, iubirea mea!”, a notat ea pe Instagram recent.

De curând, Roxana Ciuhulescu a făcut dezvăluiri neașteptate despre soțul ei. Silviu Bulugioiu a ajutat-o mult pe vedetă în creșterea băiețelului lor. „Soțul meu a avut grijă de cel mic încă din prima zi. Nu am avut niciun fel de stres.

Deci a fost ceva ce nu am întâlnit până acum. Este extrem, extrem de atent cu copilul. Parcă a făcut școala de tați, de moașe, a fost foarte pregătit pentru meseria asta de tătic”, a povestit Ciuhulescu pentru EVZ.

Libertatea