Anunțul lui Denise Rifai la mai bine de un an de când a semnat un contract cu Kanal D. „Emoții nebune. Sunt recunoscătoare”

Anunțul lui Denise Rifai la mai bine de un an de când a semnat un contract cu Kanal D. „Emoții nebune. Sunt recunoscătoare”

În luna martie a anului 2020, Denise Rifai a anunțat că și-a dat demisia de la Realitatea Plus, postul de televiziune la care lucra de nouă ani. Nu a stat mult timp pe bară, căci în luna iulie 2020 a fost cooptată în familia Kanal D. În octombrie 2020 a avut loc prima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, așadar, acum, în 2021, a împlinit un an.

Prezentatoarea a sărbătorit alături de echipa ei. A anunțat că e mândră de audiențele sale de la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Pe Instagram a postat un mesaj, dar și o fotografie cu un tort.

„Anul trecut, exact la ora asta, citeam cu multă emoție primele audiențe ale emisiunii #40deintrebari! Este deci săptămâna #40deintrebari! 1 An de la prima Ediție! 1 An de când tot primesc aceste audiențe fabuloase pentru care vă mulțumesc și vă mulțumim din inimă!

Un an de emoții nebune în care m-ați ajutat să facem din #40deintrebari «revelația anului în massmedia». Sunt foarte fericită! Și foarte recunoscătoare! Și vă mulțumesc în numele echipei #40. Iar eu le mulțumesc lor, fetelor din echipa #40, și tuturor colegilor mei, fără de care, cu siguranță, emisiunea aceasta nu ar fi fost posibilă! ps. Tortul e cadou de la fete! Azi avem voie la orice!”, a notat vedeta în mediul online.

„40 de întrebări cu Denise Rifai”, în fiecare duminică, la Kanal D

Monica Tatoiu, un adevărat personaj plin de energie al scenei publice românești, este invitata ediției de duminică, 10 octombrie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22.45, la Kanal D. În vârstă de 65 de ani, Monica Tatoiu este femeie de afaceri de succes, timp de peste un deceniu a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice.

„V-ați mai căsători pentru un buletin de București?”, „De ce vă plac bărbații cu bani?”, „Urâți femeile din România?”, „De ce vă cumpărați mâncarea din străinătate?”, „V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”, „V-ați iertat pentru că nu v-ați luat adio de la tată?”, „Sunteți spaima cartierului?”, acestea sunt câteva dintre întrebările la care va fi invitată să răspundă Monica Tatoiu, în ediția de duminică, 10 octombrie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Libertatea