Apple a lansat noul iPhone 13. Cât costă noul smartphone

Apple a lansat noul iPhone 13. Cât costă noul smartphone

Apple a dezvăluit marţi, 14 septembrie, iPhone 13, care va începe de la un preţ de 699 de dolari, informează Reuters. Compania americană a mai lansat noul smartwatch, precum şi un nou iPad mini, cu conectivitate 5g.

IPhone 13 va costa 699 de dolari, în timp ce IPhone 13 Pro începe de la 999 dolari, iar Pro Max începe de la 1.099 de dolari. Toate cele trei modele vor fi disponibile pe 24 septembrie. IPhone 13 dispune de un nou cip numit A15 Bionic, iar noul model Apple va avea antene 5G personalizate și componente radio pentru viteze mai mari și va veni în cinci culori.

Apple a prezentat şi noul ceas inteligent. Seria 7 dispune de un ecran mai mare și o încărcare mai rapidă. Acesta va începe de la 399 de dolari și va fi disponibil în această toamnă.

Compania a mai prezentat şi noul iPad Mini cu conectivitate 5G și un design refăcut. Noul design îl face să arate ca modelele iPad Air și Pro de ultimă generație. Apple și-a actualizat, de asemenea, modelul de bază iPad. Modelul de bază iPad începe de la 329 USD, iar Mini începe de la 499 USD. Ambele vor fi disponibile săptămâna viitoare.

„Se pare că nu s-a anunțat nimic cu adevărat revoluționar, dar, desigur, ca de obicei, au anunțat suficiente îmbunătățiri pentru a genera cel puțin un anumit entuziasm în rândul consumatorilor”, a spus Rick Meckler, reprezentant al Cherry Lane Investments.

Libertatea