Ashton Kutcher a vrut să zboare în spațiu cu Branson, dar nu l-a lăsat soția. Ce i-a spus Mila Kunis

Ashton Kutcher a vrut să zboare în spațiu cu Branson, dar nu l-a lăsat soția. Ce i-a spus Mila Kunis

Actorul Ashton Kutcher, 43 de ani, își cumpărase bilet pentru zborul spațial cu Virgin Galactic, cu șase pasageri la bord, între care și miliardarul britanic Richard Branson, însă soția sa, Mila Kunis, 37 de ani, l-a convins să-l vândă. Celebra actriță i-a spus că aventura sa în spațiu nu este „o decizie înțeleaptă pentru familie”, transmite CNN.

Într-un interviu recent pentru site-ul Cheddar News, actorul din serialul „Doi bărbați și jumătate” a dezvăluit că urma să se alăture unui zbor operat de compania de călătorii în spațiu a miliardarului Richard Branson, însă partenera sa de viață l-a făcut să se gândească din nou la riscuri.

„Când m-am căsătorit și am avut copii, soția mea practic mi-a spus că nu este o decizie înțeleaptă pentru familie să merg în spațiu, când avem copii mici, așa că am vândut biletul meu înapoi către Virgin Galactic”, a declarat Kutcher.

Deși s-a răzgândit în privința zborului Virgin Galactic din cauza îngrijorărilor soției sale, Kutcher a insistat că visul său de a vedea galaxia este încă foarte viu.

„La un moment dat, voi merge în spațiu”, i-a spus vedeta prezentatoarei Kristen Scholer.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au împreună doi copii: Dimitri (stânga) și Wyatt (dreapta)

În această săptămână, Virgin Galatic a zburat până la limita spaţiului cosmic folosind un avion cu un singur motor şi o rachetă, prototip la care compania a lucrat aproape 20 de ani.

Alături de cei doi piloţi şi cei trei membri ai echipajului, la bord s-a aflat şi Richard Branson, fondatorul şi proprietarul companiei Virgin Galactic.

Pasagerii au călătorit cu o viteză de trei ori mai mare decât a sunetului și au experimentat un scurt moment de imponderabilitate.

„Bun venit în zorii unei noi ere spațiale!”, a declarat Brason, în cadrul unei conferințe de presă, subliniind că, de acum, călătoria în spațiu ar trebui să devină ”mai accesibilă tuturor” .

Virgin Galactic plănuiește să efectueze încă un zbor-test înainte de a începe zborurile cu turişti. Preţul unui bilet pentru un zbor în spaţiu variază între 200.000 şi 250.000 de dolari, iar până acum peste 600 de persoane şi-au cumpărat tichete.

Compania este așteptată să reia vânzările de bilete în curând, însă la un preț mai mare.

Libertatea