Băieții lui Ștefan Bănică jr, prima poză împreună. Ipostaza în care apar Radu Ștefan și micuțul Alexandru

Băieții lui Ștefan Bănică jr, prima poză împreună. Ipostaza în care apar Radu Ștefan și micuțul Alexandru

Radu Ștefan Bănică și Alexandru Bănică sunt fiii lui Ștefan Bănică jr. Cei doi au fost surprinși împreună chiar de Lavinia Pârva, actuala soție a celebrului cântăreț.

În repetate rânduri, în aparițiile sale televizate, Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică jr, a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu Violeta, sora lui vitregă, dar și cu Alexandru, fratele lui cel mic.

Chiar la sfârșitul săptămânii trecute, Radu Ștefan Bănică și-a vizitat fratele vitreg. Tânărul a fost surprins pe străzile din București în timp ce se plimba de mână cu Alexandru. Lavinia Pârva a fost cea care i-a pozat așa pe băieții lui Ștefan Bănică jr.

Cântăreața s-a mândrit cu imaginea chiar și pe rețelele de socializare, pe Instagram, astfel încât fanii lor au putut observa ipostaza de familie.

În prezent, Radu Ștefan Bănică are 19 ani și e student la UNATC, la secția actorie. El cochetează și cu muzica, recent a fost concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

A ajuns până în marea finală, dar a pierdut în fața echipei formate din Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Ștefan Bănică jr are trei copii. Radu Ștefan e fiul lui cel mare din relația cu Camelia Constantinescu, iar Violeta e fiica din mariajul cu Andreea Marin. Alexandru e mezinul, din actuala relație cu Lavinia Pârva.

Libertatea