Brigitte Pastramă, primele declarații la doi ani după ce a pierdut sarcina. Ce s-a întâmplat atunci. „Ne-am dorit, ne-am rugat”

Brigitte Pastramă, primele declarații la doi ani după ce a pierdut sarcina. Ce s-a întâmplat atunci. „Ne-am dorit, ne-am rugat”

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu aproape doi ani, la scurt timp după ce s-au îndrăgostit la „Ferma”, de la PRO TV. De atunci, cei doi și-au dorit cu ardoare un copil, iar când în sfârșit minunea s-a produs, fosta soție a lui Ilie Năstase a pierdut copilul. Acum, aceasta vorbește pentru prima dată despre un subiect delicat din viața ei.

Brigitte și Florin Pastramă au apelat la inseminare artificială în urmă cu doi ani, la scurt timp după căsătorie. Procedura a funcționat, însă nu s-au putut bucura decât trei săptămâni. Afacerista a pierdut sarcina și a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat” , a povestit Brigitte Pastramă pentru Ciao.ro.

„Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin COVID și vaccin, toate chestiile astea.

Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a când a început pandemia de COVID. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine”, a adăugat ea.

Libertatea