Brigitte si Florin Pastramă, puși sub control judiciar. Cei doi sunt acuzați că vindeau măști de lux contrafăcute

Brigitte si Florin Pastramă, puși sub control judiciar. Cei doi sunt acuzați că vindeau măști de lux contrafăcute

Brigitte Pastramă și soțul ei au fost puși, joi, sub control judiciar pentru 60 de zile, au declarat surse judiciare pentru ziarul Libertatea. Cei doi soți sunt acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute, reprezentând branduri de lux.

Polițiștii au făcut joi dimineață percheziții acasă la Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă, după ce polițiștii s-au autosesizat într-un dosar în care ii acuză pe aceștia că ar fi vândut produse contrafăcute.

Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, iar potrivit anchetatorilor cei doi ar fi vândut măști contrafăcute pe tot parcursul anului 2020.

Prețul unei măști varia între 70 și 90 de lei, iar cei doi soți ar fi vândut sute de bucăți. Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosască brandurile sub care vindeau mărcile. În plus, fiind contrafăcute, măștile nu ofereau protecție.

Surse judiciare au declarat pentru ziarul Libertatea că fosta soție a lui Ilie Năstase și Florin Pastramă au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

În această perioadă cei doi soți nu au voie să părăsească țara și vor fi obligați să se prezinte la secția de poliție, în fiecare săptămână, pentru verificări.

Libertatea