Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf: „Până mă voi căsători, așa rămâne”

Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf: „Până mă voi căsători, așa rămâne”

Laurențiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan în instanță să renunțe la numele lui de familie, însă impresara nu a vrut să facă asta. Prezentă la un eveniment monden din Capitală, vedeta a spus când își va schimba numele.

Antrenorul de la Universitatea Craiova îi cerea încă soției sale să renunțe la numele de Reghecampf, însă aceasta nu a dorit. Laurențiu a apelat și la ajutorul judecătorilor pentru a rezolva această situație.

„Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele.

Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu”, spunea Anamaria Prodan în urmă cu câteva luni.

Deși se află în proces de divorț, impresara se prezintă Anamaria Prodan Reghecampf și nu are de gând să renunțe la numele soțului decât atunci când se va recăsători.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

Trădarea partenerului de viață a durut-o foarte tare, însă asta nu a făcut-o să nu mai creadă în căsătorie. Impresara a dezvăluit că există cineva în viața ei și că îl va arăta în momentul în care va fi o femeie singură și în acte.

În luna octombrie a anului trecut, Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Prima înfățișare în proces a avut loc în luna februarie, apoi a fost reprogramată pentru luna aprilie. Atunci, antrenorul și impresara au stat față în față.

Libertatea