Care este meniul de la nunta Simonei Halep. De la piperchi și sarmale la piept de rață, caracatiță și mușchi argentinian

Care este meniul de la nunta Simonei Halep. De la piperchi și sarmale la piept de rață, caracatiță și mușchi argentinian

Simona Halep, 29 de ani, s-a căsătorit civil miercuri, 15 septembrie, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Petrecerea, la care au participat în jur de 300 de invitați, a fost organizată la un local de lux din stațiunea constănțeană Mamaia. Publicația Fanatik a intrat în posesia meniului de nuntă.

„Corner tradiţional românesc” a fost primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii îşi puteau alege preparatele dintr-o listă cuprinzătoare, pe care aflau inclusiv piperchi, produs tradițional machedonesc.

mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătutsalată de vinete servită cu ardei copţizacuscă de legumepiperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaiepiure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipieplatou de crudităţi

Pe lângă preparatele tradţionale, invitaţii au la dispoziţie şi un „sushi bar station”, iar pe mese au putut găsi o selecţie de blinis cu icre negre.

La aperitiv, invitaţii au primit scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.

piept de raţă cu Chutney de mangoterină de foie gras cu trufetartar de vită cu chips de cartofi dulcitartar de ton cu biscuiţi de misoscoici Saint Jaques cu sos de unt şi citricetartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie

Tot în meniu, la al doilea fel, se regăsesc peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango.

Ca la orice nuntă românescă, din meniu nu puteau să lipsească şi sarmalele. Invitaţii au de ales între sarmale tradiţionale în foi de viţă sau în foi de varză.

Următorul fel:

muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbellangustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

Pentru desert, invitaţii vor avea parte de un candy bar.

Petrecerea beneficiază de un open bar, iar lista băuturilor disponibile este una amplă, cu şampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.

Libertatea