Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Ce s-a întâmplat în relația lor

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Ce s-a întâmplat în relația lor

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș pentru anul viitor. Fosta soție a lui Culiță Sterp și iubitul ei erau deciși să facă pasul cel mare anul acesta, însă fără a da prea multe detalii, vedeta a declarat că lipsa timpului i-a determinat să amâne evenimentul.

Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, își asigură fanii că nunta va avea loc la anul, însă data încă nu a fost stabilită exact.

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea, și cu evenimentele, și obosiți pentru că m avut destul de multe evenimente.

Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”, a declarat Carmen de la Sălciua, conform Antena Stars.

Carmen de la Sălciua a ajuns numărul 1 pe YouTube, în doar 12 ore, în 2019. În doar 12 de ore de la lansarea noii sale piese „Părăsește-mă te rog”, Carmen de la Sălciua a devenit numărul 1 pe YouTube. „În 12 ore de la lansare LOCUL 1!

Mulțumesc viață pentru tot! Nu pot să îmi găsesc cuvintele și să vă descriu ce poate simți un om când își vede munca atât de apreciată, de atâția oameni!

Asta rezultă dintr-un vis! Munca, rezultate, satisfacții și cum e o vorbă: „Fără muncă și sudoare nu ai cum s-ajungi om mare“ ️ Vă mulțumesc!”, a scris atunci Carmen de la Sălciua pe Facebook.

Libertatea