Cât de mult s-a schimbat Smiley de când a devenit tată. „Stau mai mult pe acasă decât de obicei”

Cât de mult s-a schimbat Smiley de când a devenit tată. „Stau mai mult pe acasă decât de obicei”

Era obișnuit cu rolul de iubit, de prieten, de cântăreț, dar nu și cu rolul de tată. Smiley recunoaște că viața i s-a schimbat mult de când a devenit părinte. Are alte priorități acum, pe primul loc le pune întotdeauna pe fiica Josephine și pe Gina Pistol.

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă în luna martie a acestuia an. La vremea respectivă, Smiley a dat marea veste pe rețelele de socializare. A urmat apoi botezul în secret despre care au oferit detalii la câteva zile după.

Iată că acum, într-un interviu la Pro TV, cântărețul recunoaște că rolul de tătic îi priește. Smiley se simte mai fericit și mai optimist de când a venit pe lume fetița sa.

„Mă simt mai bucuros, mai fericit, mai optimist, mult mai motivat, un pic mai responsabil. Stau un pic mai mult pe acasă decât de obicei”, a spus Smiley în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Improvizez, eu nu știu cântece de copil deloc. Acum e mai activă și trebuie să stau mai mult, munca de convingere să se liniștească e mai grea.

Trebuie să scot la înaintare creativitatea. (…) În rest, mi-am reluat activitatea la studio, concerte, ușor ușor așa”, a mai povestit cântărețul care are și un moment preferat alături de fiica Josephine Ana.

„Când se trezește, se uită la mine și zâmbește. E momentul meu preferat, după pot să plec liniștit în viață”, a mai zis el.

În perioada aceasta, micuța e mai neliniștită deoarece îi cresc dinții. „Nu mai doarme la fel de mult ziua, dar doarme toată noaptea. Are 4 luni și o săptămână. Doarme în camera ei toată noaptea. Avem baby monitor, dar e foarte liniștită. Îmi e frică să vorbesc despre asta, să nu cobesc”, mai susține artistul.

Cântărețul va apărea în curând pe micul ecran. Smiley a dat detalii din culisele show-ului „SuperStar”. Este jurat alături de Marius Moga, Carla’s Dreams și Raluka.

Libertatea