Cătălin Bordea și-a dat demisia de la „Xtra Night Show”. Anunțul făcut de Dan Capatos

Cătălin Bordea și-a dat demisia de la „Xtra Night Show”. Anunțul făcut de Dan Capatos

Cătălin Bordea a anunțat, în direct la TV, că pleacă de la „Xtra Night Show”, emisiunea la care era coprezentator. Colegul lui Dan Capatos va începe nou proiect.

Ediția de joi, 12 mai, a fost ultima pentru Cătălin Bordea la „Xtra Night Show”. Colegul lui Dan Capatos a anunțat în emisiune că și-a dat demisia. Timp de 10 ani, comediantul a făcut parte din echipa „Un show păcătos”, apoi „Xtra Night Show”.

Prezentatorul emisiunii de la Antena Stars a anunțat că Bordea ar putea fi primul concurent de la „Asia Express”. Cătălin va pleca într-un nou proiect, astfel că îi va fi imposibil să mai vină la „Xtra Night Show”. Dan Capatos nu crede că colegul său se va mai întoarce în echipa lor.

„Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos în emisiune, potrivit Spynews.ro.

Cătălin Bordea a mai fost la un moment dat la un pas să plece de la XNS, atunci când a primit propunerea de a participa la „Survivor România”, după ce show-ul a fost mutat la PRO TV. Coprezentatorul a refuzat oferta, pentru că voia să participe la „Asia Express”.

„Nu mă mai duc (la Survivor România, n.red.). O să plec în Asia Express”, a declarat Cătălin Bordea pentru Fanatik.

Libertatea