Ce a pățit Raluka de când a devenit celebră. „Toată lumea crede că poate să intre în viața ta”

Ce a pățit Raluka de când a devenit celebră. „Toată lumea crede că poate să intre în viața ta”

Are 31 de ani și e una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Raluka a făcut dezvăluiri despre viața ei din lumina reflectoarelor. Unele lucruri au deranjat-o de-a lungul anilor, dar a încercat mereu să se bucure de energia și atenția publicului.

Raluka este jurat la „SuperStar România” alături de Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams. Va apărea pentru prima oară în postura de jurat într-o emisiune de televiziune. Recent, într-un interviu pentru protv.ro, artista a dezvăluit care e cel mai neplăcut lucru care vine odată cu celebritatea.

„Faptul că ești deschis în fața tuturor și toată lumea crede că poate să intre în viața ta și să spună ce vrea despre asta. Dar în cazul în care ajungi să nu-ți pese, nu mai e un lucru neplăcut. Este extrem de multă oboseală, dar este una frumoasă, pentru că facem ce ne place. E și muncă psihică destul de puternică.”, a declarat ea.

Totodată, ea mai avut și un sfat pentru tinerii cântăreți la început de carieră. Le-a spus de ce să se ferească. „Atitudinea greșită, pentru că și atunci după ce reușești există posibilitatea să nu te menții din cauza ta. E mai periculos, pentru că ai de unde să cazi. Și în cazul în care ai de unde să cazi, aterizarea este grea.”, a mai zis ea pentru protv.ro.

Cu această ocazie, ea a făcut și câteva dezvăluiri despre show-ul „SuperStar România”. Susține că un artist primește energie de la public, dar e valabil și invers.

„În cazul în care ești un artist și te consideri cu adevărat un artist, iar când te urci pe scenă nu ai această frică, energia tu o dai. Dacă tu îi dai publicului o energie bună, el îți va da asta înapoi. Este exact același lucru care se întâmplă aici ( la SuperStar): dacă un concurent care vine aici ne transmite nouă ceva bun, noi o să-i transmitem la fel.”, a mai povestti Raluka.

Libertatea