Ce bea Iulia Vântur în fiecare dimineață pentru a se menține în formă. „Pe stomacul gol”

Ce bea Iulia Vântur în fiecare dimineață pentru a se menține în formă. „Pe stomacul gol”

Iulia Vântur e una dintre cele mai iubite vedete din România, dar și una dintre cele mai apreciate artiste din India. În vârstă de 40 de ani, aceasta e preocupată de silueta ei și a dezvăluit ce bea în fiecare dimineață pentru a se menține în formă.

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a povestit Iulia Vântur, recent în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

De o bună perioadă, atunci când își dorește să slăbească, Iulia Vântur apelează la dieta ketogenică. Dieta keto sau dieta ketogenică are drept scop principal recalibrarea metabolismului și pierderea în greutate. Principiul de bază este inducerea unei stări de cetoză fiziologică, asemănătoare cu cea obținută prin post sau pauze alimentare. Potrivit specialiștilor, starea de cetoză se obține printr-un consum ridicat de grăsimi, dublat de o reducere drastică a aportului de carbohidrați (insulina anulează cetogeneza), scrie viva.ro.

Vedeta e în România

Iulia Vântur e de două luni în România. Vedeta a avut și are în continuare de rezolvat o serie de lucruri, deoarece în ultima perioadă a venit tot mai rar.

Nu știe încă dacă își va sărbători ziua de naștere, 24 iulie, în România sau India. „E așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile. Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile”, a spus Iulia Vântur într-o emisiune TV.

Libertatea