Ce nu a făcut niciodată Tudor Gheorghe. Artistul, mai sincer ca niciodată. „Nici pomeneală. Nu există așa ceva”

Ce nu a făcut niciodată Tudor Gheorghe. Artistul, mai sincer ca niciodată. „Nici pomeneală. Nu există așa ceva”

Tudor Gheorghe, în vârstă de 76 de ani este unul dintre cei mai apreciați artiști, compozitori și actori din România. Interpretul a acceptat să vorbească, recent, despre perioada pe care o traversează, dar și despre obiceiuri și publicul său.

De-a lungul anilor, Tudor Gheorghe a susținut spectacole cu sala plină, mii de oameni participând la concertele sale. Deși iubește să facă asta, artistul nu cântă niciodată în anumite momente din viața lui. Atunci când a fost întrebat dacă își răsfață musafirii cântându-le ceva, acesta a fost sincer.

„Nici pomeneală! Absolut niciodată nu fac asta. Niciodată! Nu ştiu a cânta decât pe scenă, sub lumina reflectoarelor, îmbrăcat aşa cum se cuvine pentru a-mi respecta publicul. Nu ştiu altfel a cânta! Nu cânt la zile de naştere, la nunţi sau botezuri, la zilele nu ştiu cărui oraş sau mă rog la evenimente de tipul ăsta. Aşa ceva nu există la mine! Pur şi simplu!

Nu există aşa ceva! Iar ei, adică familia şi prietenii, ştiu asta de ani buni, aşa că o asemenea cerere nu va fi niciodată formulată. Repet, nu ştiu a cânta altfel decât pe scenă, pentru publicul meu”, a declarat Tudor Gheorghe pentru Impact.

Din păcate, Tudor Gheorghe nu a mai putut urca pe scenă în ultima perioadă, iar acesta speră ca pandemia să nu î idea planurile peste cap.

„Deocamdată se vorbeşte despre valul patru, apoi va urma valul cinci. Cine să mai ştie câte altele… vorba poetului, ce e val, ca valul trece! Am spus că nu ştiu când voi primi permisiunea de a-mi relua o serie de spectacole, nu că nu am nimic pregătit.

Am patru, poate chiar cinci spectacole noi sau aproape noi. În primul rând vom relua spectacolul pe care pandemia ne-a forţat anul trecut, în martie, să-l întrerupem.

Aşadar, vom merge iar cu «Risipitorul de frumuseţi», partea I. Va urma «Risipitorul de frumuseţi», partea a II-a, spectacolul dedicat valsurilor, iar apoi cel cu «Tangouri celebre din Bucureştiul de alătădată»…”, a adăugat artistul pentru sursa citată.

Libertatea