Ce nu mănâncă niciodată Denise Rifai. Prezentatoarea nu știe să gătească: „Am avut altă treabă până acum”

Ce nu mănâncă niciodată Denise Rifai. Prezentatoarea nu știe să gătească: „Am avut altă treabă până acum”

Denise Rifai prezintă emisiunea „40 de întrebări”, de la Kanal D. Chiar dacă în timpul show-ului stă așezată pe scaun, fanii ei au observat că are o siluetă de invidiat, mereu au complimentat-o pe rețelele de socializare. Acum, vedeta a explicat ce nu mănâncă niciodată și cum reușește să se mențină în formă la 36 de ani.

Prezentatoarea nu obișnuiește să gătească acasă. Denise Rifai e foarte atentă la alimentația ei, spune că nu mănâncă cozonaci, nici pâine, nici carne de porc și nu bea băuturi carbogazoase. „Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum.

Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a declarat Denise Rifai pentru okmagazine.ro.

Denise Rifai face sport, merge mult pe jos sau se antrenează la sală. „Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a adăugat vedeta.

Dieta lui Denise Rifai

Într-un interviu pentru Click, vedeta a vorbit despre regimul ei alimentar. „Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea, pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald”, a spus Denise.

Vedeta nu mănâncă deloc cartofi și spune că nu e obsedată de kilogramele pe care le are. Se simte bine în pielea ei, cu alegerile sale alimentare. „Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există! (…) Am dreptul să nu mă pun pe cântar! Nu sunt obsedată de numărul de kilograme, nu contează numărul de kilograme, ci contează să îți hrănești corpul cum se cuvine și să nu îți bați joc de corpul tău, mai ales dacă ai posibilitatea să poți să îți permiți să cumperi alimente de calitate”, a încheiat ea.

Libertatea