Ce s-a întâmplat cu Narcisa Birjaru, după ce a câștigat „Chefi la cuțite”

Ce s-a întâmplat cu Narcisa Birjaru, după ce a câștigat „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9, „Chefi la cuțite”, și a stârnit mari controverse printre concurenți când s-a anunțat că ea este cea care a plecat acasă cu marele premiu. Ce face acum fosta concurentă de la show-ul culinar de la Antena 1.

Narcisa Birjaru s-a bucurat de un real succes, după ce a câștigat „Chefi la cuțite” sezonul 9. Concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Ea are reușit să-i impresioneze pe jurați cu preparatele sale, în special cu „Prăjitura lui mamaie” și tocană țigănească.

După de emisiunea s-a terminat, Narcisa Birjaru s-a angajat, iar o bună perioadă a dispărut de pe rețelele de socializare. Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu câștigătoarea de la „Chefi la cuțite”. Recent, Narcisa a postat noi imagini pe Instagram alături de soțul ei, unde îi urează acestuia „La mulți ani!” și îi declară iubirea pe care i-o poartă.

Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite” s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea

După succesul pe care l-a avut în emisiune, în vară, concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu i-a atras atenția lui Cristi Borcea și a angajat-o la hotelul său de la mare. În urmă cu câteva luni, Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite” anunța că lucrează în Olimp.

„Dragii mei, de azi vă aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Va pup cu mult drag”, a transmis pe pagina ei de Instagram câștigătoarea „Chefi la cuțite”.

Libertatea