Ce s-a întâmplat cu telefonul Elenei Marin, după eliminarea ei de la „Survivor”. „Eram disperată”

Ce s-a întâmplat cu telefonul Elenei Marin, după eliminarea ei de la „Survivor”. „Eram disperată”

Elena Marin a fost eliminată de la „Survivor România” înainte de marea finală. A luptat timp de aproximativ șapte luni în competiția din Republica Dominicană, însă nu a câștigat marele premiu. După ce a părăsit concursul, ea a dezvăluit ce s-a întâmplat cu telefonul ei.

Primul gând pe care l-a avut faimoasa după Consiliul de eliminare de la „Survivor România” a fost să își recupereze telefonul și să meargă în camera de hotel, să vorbească cu cei dragi.

Din păcate, Elena Marin nu a putut să facă ce și-a dorit, și-a uitat parola de la telefon și chiar a pierdut multe dintre mesajele susținătorilor.

„A fost o problemă cu telefonul meu. Prefer să fiu foarte asumată, ca să zic așa. Mi-am uitat parola de la telefon.

În momentul când am ieșit din competiție eram disperată să iau legătura cu familia, să pot să iau legătura cu Andrei și nu reușeam să îmi amintesc parola telefonului.”, a spus ea în emisiunea „Teo Show”.

elena marin survivor romania 6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Treci prin niște stări timp de șapte luni de zile…nu-mi venea să cred că la un moment dat voiam să îmi amintesc o melodie și nu reușeam. Noi eram acolo în competiție și aveam jocuri și în momentul în care ne gândeam ce joc aveam în urmă cu două zile, nu reușeam să ne amintim. Și era o problemă colectivă, nu doar a mea.

Și mi-am uitat parola telefonului, am băgat-o de mai mult de trei ori și, din păcate, nu am mesajele vechi. ”, a mai adăugat ea la Kanal D.

Libertatea