Ce se întâmplă cu Dana Nălbaru de la Hi-Q, după ce s-a retras din muzică

Ce se întâmplă cu Dana Nălbaru de la Hi-Q, după ce s-a retras din muzică

Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a concentrat mai mult pe viața de familie și pe proiectele personale. Soția lui Dragoș Bucur și-a deschis o afacere în București, iar acum e aproape de nerecunoscut.

Fosta membră a trupei Hi-Q a renunțat la muzică și s-a dedicat în totalitate creșterii copiilor săi. Dana Nălbaru s-a lansat recent în afaceri și a deschis un restaurant în zona Floreasca. „Pandemia a îngreunat un pic lucrurile, dar am reușit! De aproape un an lucrez împreună cu asociatul meu la un concept nou în România într-o locație din Floreasca. Suntem aproape de finalul lansării noilor produse și preparate care vor putea fi găsite în locația noastră”, a scris soția lui Dragoș Bucur pe pagina ei de Instagram.

Dana Nălbaru este acum de nerecunoscut. Vedeta și-a lăsat părul să crească și a slăbit câteva kilograme bune. Soția lui Dragoș Bucur a fost surprinsă la restaurantul pe care îl va deschide în curând, potrivit EVZ.

În vârstă de 44 de ani, fosta membră a trupei Hi-Q preferă naturalul și rare sunt situațiile în care se machiază. Dana Nălbaru este fericită și împlinită alături de familia pe care o are.

„Îmi place să cred că nu am ajuns degeaba până la această vârstă și vreau să las ceva bun în urma mea. Cât de mic, atât cât pot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața pe care mi-a dat-o și sunt recunoscătoare pentru fiecare om întâlnit pe parcurs”, a scris Dana Nălbaru pe una dintre rețelele de socializare.

Soția lui Dragoș Bucur a renunțat și la aparițiile în media și rar este văzută la evenimentele mondene. Dana Nălbaru este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu proiectele pe care le are. Vedeta nu evită să posteze imagini cu ea nemachiată sau ciufulită, ea fiind adepta naturalului.

Libertatea