Ce spune Stere, tatăl Simonei Halep, despre nunta fiicei sale cu Toni Iuruc: „Am emoții uriașe”

Ce spune Stere, tatăl Simonei Halep, despre nunta fiicei sale cu Toni Iuruc: „Am emoții uriașe”

Pregătirile pentru nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, care avea loc mâine, 15 septembrie, sunt în toi. Tatăl jucătoarei de tenis este emoționat pentru fiica lui. Stere Halep face primele declarații despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.

A mai rămas foarte puțin până când Simona Halep va spune DA în fața ofițerului Stării Civile și va deveni oficial soția lui Toni Iuruc. La Constanța, acolo unde va avea loc nunta mâine, 15 septembrie, pregătirile sunt în toi. Stere Halep se asigură că totul este în regulă la vila în care locuiește alături de soția lui, Tania. După ce s-a asigurat că totul este pus la punct, tatăl jucătoare de tenis a vorbit cu jurnaliștii aflați în fața casei sale.

„Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a spus, zâmbitor, dar vizibil emoționat de apropierea momentului în care Simona Halep va spune marele „DA”, potrivit FANATIK.

Stere Halep a declarat că mâine va avea loc doar cununia civilă, iar după va fi o petrecere la care vor participa toate rudele, dar și cei apropiați lor. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a mai spus tatăl Simonei Halep.

Stere Halep a spus o parte din programul de mâine și așteaptă cu mari emoții momentul în care fiica lui va spune DA. Prima dată, Simona Halep și Toni Iuruc vor merge la Primărie, apoi își vor aștepta invitații la petrecere.

„Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a mai precizat Stere Halep pentru sursa mai sus-menționată.

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc pe 15 septembrie

Simona Halep, 29 de ani, se va căsători miercuri cu Toni Iuruc, 42 de ani. Anunțul a fost făcut de către sportivă, marți, la revenirea în țară după eliminarea de la US Open 2021, informează DigiSport.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Mare Șlem, e partea personală”, a spus Simona Halep.

Libertatea