Ceasul cu preț astronomic care-i fusese furat lui Cosmin Olăroiu la Milano, găsit la 6.000  km distanță

Ceasul cu preț astronomic care-i fusese furat lui Cosmin Olăroiu la Milano, găsit la 6.000 km distanță

Fostul antrenor al lui FCSB, dar și al cluburilor Al Ain și Al Ahli din Dubai a primit o veste bună, după ce fusese jefuit în urmă cu mai bine de o lună în plină stradă, în „capitala modei din Italia”.

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de lux de care fusese jefuit la sfârșitul verii, în timpul unei plimbări pe străzile orașului italian Miilano.

Ceasul, marca Richard Mille, despre care Libertatea a spus că valorează circa 180.000 de dolari, i-a fost restituit la 6.000 km distanță de locul în care îi fusese furat, de Poliția din Dubai, potrivit unui comunicat postat pe site-ul instituției.

„În primul rând vreau să mulțumesc poliției din Dubai pentru că au recuperat ceasul care mi-a fost furat. Au dat dovadă de profesionalism și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii locuiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Vă mulțumesc încă o dată, nu mă așteptam să recuperez ceasul”, a declarat Olăroiu.

Anunțul poliției din Dubai este și însoțit de un material video în care Olăroiu este filmat alături de polițiștii din Dubai.

Furat la o îmbrățișare pe stradă

Potrivit presei italiene, Olăroiu se plimba în ultima zi a lunii august pe via della Spiga, din Milano, când un bărbat a venit și l-a îmbrățișat. A fost momentul în care bijuteria de la mâna antrenorului a dispărut, antrenorul român făcând imediat plângere la poliție.

În comunicatul dat publicității joi, poliția din Dubai afirmă că obiectul de lux a fost vândut de mai multe ori de atunci în Europa, până a fost interceptat în țara arabă. Trei persoane au fost arestate în investihație

Libertatea