Cei trei chefi de la Antena 1, detalii despre experiența „Chefi fără limite”, emisiune filmată în Grecia

Cei trei chefi de la Antena 1, detalii despre experiența „Chefi fără limite”, emisiune filmată în Grecia

„Chefi fără limite” este emisiunea pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au petrecut mai bine de o lună în Grecia, în această vară. Chef Sorin Bontea a declarat că noul format al emisiunii este combinația perfectă între aventură și pasiunea pentru gătit.

„Descoperim locuri noi, avem tot felul de probe de făcut, care mai de care mai dubioase. Ne pune la muncă cam tare. La unele ne distrăm, la unele ne distrăm mai puțin, la majoritatea ne certăm. (…) Nu mai avem nicio limită, aici e necazul mare”, a mai adăugat Sorin Bontea.

Experiența „Chefi fără limite” este un adevărat spectacol când cei trei chefi pasionați de bucătărie trebuie să îndeplinească anumite probe pentru care trebuie să muncească din greu. Chef Sorin Bontea a mărturisit care a fost cea mai frumoasă aventură din emisiune.

„Nu se referă la mine, ci la Scărlătescu când îl trăgea oaia pe jos”, a spus chef Bontea râzând. Între timp, Chef Scărlătescu a declarat că unde sunt greutățile mai mari, acolo se bagă ei.

„Deci uitați-vă bine la acest frumos show că noi le căutăm. Unde e zăpadă de 2 metri (…) poate facem o groapă sub zăpadă și gătim. Unde au găsit, băi, ploaia asta? Unde au găsit-o?”, spune Chef Scărlătescu, potrivit A1.

„A venit Catronu peste noi, nu Catrina”, a mai adăugat Chef Scărlătescu referindu-se la vremea care le-a adus probleme.

De cealaltă parte, Chef Florin Dumitrescu a adăugat. „Poți să ai centura neagră la gătit, că în momentul în care ajungi în Grecia la «Chefi fără limite» și trebuie să gătești când bate vântul și ploaia, și știi că ai vrea să faci nu știu ce și de fapt ajungi să faci altceva, îți dai seama că poți să gătești și în balcon la o brichetă dup-aia. Ceva ieșit din comun”, a povestit Chef Dumitrescu.

Libertatea