Christian Sabbagh și soția s-au împăcat la Judecătorie. Ordinul de protecție a fost anulat: „Nu s-a întâmplat nicio violență”

Christian Sabbagh și soția s-au împăcat la Judecătorie. Ordinul de protecție a fost anulat: „Nu s-a întâmplat nicio violență”

Christian Sabbagh și soția s-au împăcat la Judecătorie. Cei doi s-au prezentat astăzi, 7 octombrie, în fața magistraților pentru a clarifica situația cu ordinul de protecție. Prezentatorul de la Kanal D și Iulia au ieșit din sala de judecată ținându-se de mână și râzând.

Zilele trecute, Poliția a fost acasă la Christian Sabbagh după ce soția sa a sunat la 112. Între cei doi a avut loc o ceartă din cauza unor mesaje primite de jurnalist pe rețelele de socializare de la admiratoarele sale. Astăzi, Christian Sabbagh și Iulia s-au prezentat la Judecătorie pentru a rezolva situația, după ce a fost emis un ordin de protecție.

„Fix acum am ieșit de la Judecătorie. S-a soluționat foarte bine. V-am spus, totul era o glumă, dar dintr-o glumă și o ambiție s-a ajuns la asta…”, a spus jurnalistul pentru FANATIK.

Christian Sabbagh și soția sa au ieșit din sala de judecată cu zâmbetul pe buze. Cei doi se țineau de mână, iar totul părea a fi foarte bine între ei.

„Reîntâlnirea noastră a fost foarte frumoasă, ne ținem de mână și plecăm împreună. Acum mergem cu doamna avocat să îmi iau mașina pentru că eu, de zăpăcit, eu m-am dus la Tribunal în loc să merg la Judecătoria Sectorului 4. Habar nu aveam, noroc că m-a sunat doamna avocat să mă întrebe de ce întârzii”, a spus, râzând, Christian Sabbagh.

Iulia Sabbagh: „Nu s-a întâmplat nicio violență, nicio agresiune de niciun fel”

Pentru a sărbători împăcarea, cei doi vor merge la restaurant, unde vor lua prânzul. Iulia Sabbagh a declarat că a fost vorba despre o neînțelegere și că ea nu a cerut nicio secundă vreun ordin de protecție împotriva soțului ei.

„Mergem și la restaurant să sărbătorim succesul… Nici ea, nici eu nu ne-am dorit așa ceva, nu am crezut că vom ajunge într-o asemenea situație. Soția mea a explicat că nicio secundă nu a cerut vreun ordin de protecție împotriva mea”, ne-a spus Christian Sabbagh.

Soția jurnalistului a spus că nu a fost niciodată agresată fizic sau verbal de acesta, iar totul a fost o glumă care s-a soluționat cu o vizită la Judecătorie. Iulia Sabbagh a surprins pe toată lumea atunci când a spus că nu ar fi de mirare dacă în curând vor mai face un copil.

„Mă bucur de vedetism, nu credeam că ajung aici (râde în hohote, n. red.). Sunt foarte bine, nu s-a întâmplat nicio violență, nicio agresiune de niciun fel. Cine știe, poate din toată asta, iese, facem un copil. Cu siguranță, după revederea asta de cinci zile lipsă, o să vă spun că sunt însărcinată…”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Iulia, soția lui Christian Sabbagh.

Libertatea